Emanoel Nascimento Borges als Arthur in cast Lisa (VTM)

Emanoel Nascimento Borges is nieuw in de cast van telenovelle Lisa (VTM); hij speelt de rol van Arthur Verduyn en is vanaf maandag 4 april in de serie te zien. De jonge acteur Emanoel Nascimento Borges kun je kennen uit Panna en #LikeMe seizoen 3. Maak in dit artikel kennis met deze acteur en ontdek meer over zijn personage in Lisa.

Emanoel Nascimento Borges is Arthur in Lisa

Op maandag 4 april maakt acteur Emanoel Nascimento Borges zijn opwachting in de telenovelle Lisa. Hij behoort vanaf dat moment tot de vaste cast van de telenovelle. Daarmee is hij één van de vele nieuwkomers, waarmee we de afgelopen weken al kennis konden maken. Denk bijvoorbeeld ook aan Vic Vincke (Briek Lesage), Céline (Britt Das)Mia (Jasmijn van Hoof) en Olivia (Anushka Melkonian).

Arthur Verduyn

De kijkers konden eerder al een glimp van zijn personage Arthur Verduyn opvangen tijdens enkele mysterieuze telefoongesprekken met Eric (Bert Cosemans). Maar op maandag 4 april leren ze Arthur écht kennen als… de zoon van Eric én dus ook de halfbroer van Lisa (Tinne Oltmans). In de zoektocht naar zijn vader duikt Arthur Verduyn plots op in de Keetal. Eric heeft het bestaan van zijn zoon altijd angstvallig verborgen gehouden voor zijn partner Suzanne (Hilde De Baerdemaeker)… 

Emanoel Nascimento Borges

Emanoel Nascimento Borges vertelt over zijn vaste rol in Lisa: “Arthur is een zalige jonge gast. Hij heeft een gouden hart en een groot rechtvaardigheidsgevoel. Arthur ziet het goede in iedereen en is vastberaden om van de wereld een betere plek te maken, ook al moet hij zichzelf daardoor op de tweede plaats zetten. In #LikeMe speelde ik als Dennis de slechterik, maar Arthur zou ik in het echte leven graag te vriend hebben.”

Cast Lisa

De jonge acteur vertelt verder: “Ik heb nog niet zo lang geleden mijn roeping in het acteren gevonden, maar ben vastberaden om verder aan mijn acteercarrière te timmeren. Het is dan ook bijzonder leerrijk om op de set van Lisa tussen acteurs te staan die al jaar en dag in het vak zitten. Op mijn eerste draaidag overlaadden ze mij met tips en zorgden ervoor dat ik me thuis voelde op de set. Zowel Emanoel als Arthur worden heel goed ontvangen in Lisaland!”

Panna en #LikeMe

Emanoel Nascimento Borges speelde eerder ook in de serie Panna. En hij was een van de nieuwe gezichten in het derde seizoen van #LikeMe. Wist je dat hij voetbalt KSC City Pirates in Antwerpen. Inderdaad, de club waar de documentaire reeks FC United City Pirates over werd gemaakt. Daarnaast kun je deze jonge acteur ook kennen uit de muziekwereld als FARAO.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 april 2022 /