The Interior Project: VIPS – deelnemers en meer over show Leco

Leco van Zadelhoff heeft het nieuwe tv-programma The Interior Project: VIPS bedacht. In deze interieurwedstrijd krijgen de deelnemende BN’ers wekelijks een nieuwe styling opdracht. Edson da Graça presenteert de show samen met Leco van Zadelhoff, die eveneens in de jury zit. Ontdek hier alles over The Interior Project: VIPS, deelnemers en meer over deze show die sinds dinsdag 11 april wekelijks om 20.30 uur te kijken is bij RTL4.

The Interior Project: VIPS deelnemers

Carolien Spoor, Défano Holwijn, Euvgenia Parakhina, Géza Weisz, Ruth Jacott en Shelly Sterk laten in The Interior Project: VIPS álles uit hun handen vallen om zich vol te storten op één van de grootste passies in hun leven: interieur design. Van een gedateerde vakantiebungalow tot een kleine jongerenstudio en van een leegstaand kantoorpand tot een unieke miljoenenvilla, met als ultieme finale-opdracht het restylen van een luxe hotelsuite in Hotel De L’Europe: elke week moeten de deelnemers in verschillende opdrachten hun creativiteit en talent laten zien om deze wedstrijd te winnen.

Deelnemers The Interior Project

Waar je de deelnemers van kent? We zetten ze kort op een rijtje:

The Interior Project VIPS

In deze gloednieuwe interieurwedstrijd – naar een idee van Leco van Zadelhoff* – krijgen de BN’ers wekelijks een nieuwe opdracht. Hiervoor moeten ze in slechts twee dagen een ruimte helemaal restylen – zonder daarbij hun eigen signature én de wensen van de opdrachtgever uit het oog te verliezen. Co-host en jurylid Leco van Zadelhoff – zelf pro-amateur op interieurgebied – beoordeelt samen met een wekelijks wisselende interieurexpert het werk van de deelnemers. Samen bepalen zij wie er doorgaat en van wie helaas afscheid moet worden genomen. Wie schopt het tot de spectaculaire finale en wiens naam prijkt uiteindelijk boven die exclusieve vijfsterren-hotelsuite?

Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff vertelt: “Dat ik deze andere kant van mezelf kan laten zien dankzij dit programma, is echt een eer. Na veertien verhuizingen in 25 jaar, kan ik wel zeggen dat interior design iets meer is geworden dan een uit de hand gelopen hobby. Ik maak graag mensen mooi, maar ook interieurs en ik kan niet wachten om mijn kennis én die van de gastjuryleden te delen met de kijkers.” Je zag Leco van Zadelhoff eerder in Chantals Beauty Camper, maar hij deed bijvoorbeeld eerder ook mee aan Make Up Your Mind.

Edson da Graça

Presentator Edson da Graça – die je kent van onder andere The Floor, Uit het rood en Tough as Nails – vertelt over The Interior Project VIPS: “Momenteel zit ik zelf middenin een verbouwing en wat ben ik blij dat ik dit programma mag presenteren, want het heeft me onwijs veel geleerd. Eigenlijk ben ik een leek op het gebied van interieur en ik ga altijd graag voor de veilige optie: gebroken wit. Maar dankzij alle inspiratie en kennis van onze deelnemers en Leco, durf ik het nu toch wat spannender aan te pakken!”

The Interior Project: VIPS is een productie van EndemolShine Nederland – een label van Banijay Benelux – en is vanaf dinsdag 11 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL – William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

11 april 2023 /