Chantals Beauty Camper met Chantal, Fred en Leco

Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff stappen uit de wereld van glitter en glamour en trekken met hun eigen roze camper het land door. Al zingend en met een eindeloze energie gaan zij op missie om mensen in Nederland een make-over te geven. Ze zijn vanaf woensdag 1 september 2021 om 20.30 uur te zien bij RTL 4 met het tweede seizoen.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Chantals Beauty Camper

Wat je van Chantals Beauty Camper kunt verwachten? Chantal Janzen, Leco van Zadelhoff en Fred van Leer verrassen een persoon die wel een make-over kan gebruiken. In het eerste seizoen was dat bijvoorbeeld hondentrimster Marjo. Zij besteedt volgens haar zoon meer aandacht aan haar honden dan aan zichzelf. Tijd voor het trio om de dierenliefhebster nu eens zélf door de wasstraat te halen! Vervolgens bouwen ze hun beautykamp weer op bij de manage van Anne Fleur en haar ouders. Na een zware periode van ziekte heeft ook deze familie behoefte aan wat adviezen.

Make-over

En in de tweede aflevering zetten Leco van Zadelhoff, Fred van Leer en Chantal Janzen met veel liefde hun kamp op voor Iris. Na een traumatische zwangerschap probeert zij weer de balans in haar leven te vinden. Verder wordt het drietal om hulp gevraagd op een basisschool waar een lerares een belangrijk signaal wil afgeven. Kortom: je kunt ook in het tweede seizoen van Chantals Beauty Camper weer heel diverse verhalen verwachten. Personen die ze stuk voor stuk – om het een beetje zweverig te zeggen – weer in hun kracht zetten.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

3 maart 2021 /