Play Café: presentatoren, gasten en meer…

Ken je Play Café al? Iedere maandag tot en met donderdag ontdek je om 19.40 uur meer over de wereld van showbizz, true crime, Social media en lifestyle. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Tatyana Beloy, Viktor Verhulst, Evi Hanssen, Celine Van Ouytsel en Matthias Vandenbulcke. Maak hier uitgebreid kennis met Play Café, presentatoren, presentatrices, gasten en meer…

Play Café

“Play Café is een magazine met een luchtige maar scherpe kijk op wat ons bezig houdt in de wereld met focus op showbizz, true crime, social media en lifestyle”, lezen we op GoPlay als programma-omschrijving. Als Nederlander krijg ik hier een RTL Boulevard en Shownieuws-gevoel bij. Alleen duren die programma’s een stuk langer, dan de 22 minuten die deze show van Play4 maar duurt. Ik hoop dat ze ervoor waken dat de onderwerpen niet worden afgeraffeld. En dat ze een goede balans weten te vinden tussen de thema’s, die soms toch heel ver uit elkaar liggen: showbizz, true crime, social media en lifestyle.

Presentatoren Play Café

De presentatoren van Play Café zijn Tatyana Beloy, Viktor Verhulst, Evi Hanssen, Celine Van Ouytsel en Matthias Vandenbulcke. Zij verschijnen steeds als duo achter de desk. Of hier vaste duo’s bij zijn, die op een vaste dag presenteren, durf ik nog niet te zeggen. Het is in ieder geval een heel gemixte club; ook wat achtergrond betreft. Evi Hanssen en Tatyana Beloy hebben natuurlijk al de nodige ervaring als presentatrice. En Matthias Vandenbulcke maakte al heel wat meters als presentator de afgelopen jaar, maar hij doet dit nu voor het eerst op tv. Voor Viktor Verhulst is het dan weer een heel ander programma als bijvoorbeeld Love Island dat hij presenteerde. En voor Celine Van Ouytsel is het haar debuut als presentatrice. Waar je de Play Café presentatoren van kent? We zetten het op een rijtje.

Tatyana Beloy

Tatyana Beloy is weer helemaal terug op tv! Ze is natuurlijk vorige week al gestart als de nieuwe Big Brother presentatrice en nu behoort ze dus ook tot het presentatieteam van Play Café. Waar je Tatyana Beloy van kent? Ze presenteerde bijvoorbeeld Vlaanderen Vakantieland, Volt, Ketnet Musical en De Pottenlikkers. In 2006 debuteerde ze als Karima in Spring. Daarna zag je haar als Lisa in Spoed en haar laatste grote rol was die van Farah in Gent-West. Wist je dat ze haar geluk ook in Hollywood heeft beproeft? Je zag haar in de serie Vlaamse Hollywoodvrouwen op VTM. Tatyana Beloy is een echte creatieve duizendpoot. Ze is namelijk niet alleen presentatrice en actrice; op dit moment is ze CEO van SupaStar, waarmee ze muzikale (zomer)kampen organiseert. Ze heeft de NLTclub opgezet en schreef boeken als Nooit meer stiefmoeder en What the #?!

Evi Hanssen

Evi Hanssen is ook zo’n dame die al heel wat meters in het vak heeft gemaakt. Op dit moment heeft Lisa winterstop, maar ze speelt hierin sinds kort de rol van Sofie. Evi Hanssen maakte op 16-jarige leeftijd haar debuut als actrice in Samson en Gert en presenteert sinds 2001 verschillende Vlaamse en Nederlandse programma’s als 71° Graden Noord, Expeditie Robinson, De Grote Sprong, Mijn Pop-uprestaurant, 3 op Reis en meer recent nog het spraakmakende Help, mijn borsten staan online. In Nederland is ze daarnaast ook op de radio te horen. En wat acteren betreft, zagen we haar bijvoorbeeld in de musical Mamma Mia. De laatste tijd is ze daarnaast ook zeer actief als schrijfster. Ze schreef Ergens onderweg tijdens haar deelname aan het tv-programma Over De Oceaan, maakte later Sinds ik niet meer drink (waar ze in Nederland ook een theatervoorstelling van heeft) en schreef daarnaast samen met Jutta Borms en Hilde De Baerdemaeker de Nog 9 minuten boeken.

Viktor Verhulst

Viktor Verhulst is op dit moment iedere zondagavond op tv in De Verhulstjes seizoen 4. Hij heeft natuurlijk ook al presentatie-ervaring. Zo ken je hem als presentator van Love Island en Temptation Island. Daarnaast maakte hij voor GoPlay recent de show Viktor vs Francesco: Het Belgisch Kampioenschap. Samen met Kobe Ilsen vormt hij het dj-duo Ilsen & Verhulst.

Celine Van Ouytsel

Celine Van Ouytsel debuteert als presentatrice. Ze werd in 2020 verkozen tot Miss België. Daarna was ze te zien als deelnemer en sidekick. Zo viel ze na één aflevering al af in De Slimste mens ter wereld. En bij De Vuilste Jobs VIPS had ze ontzettend veel pech. Maar je zag haar bijvoorbeeld ook in Missie Callcenter

Matthias Vandenbulcke

Matthias Vandenbulcke is radiopresentator. Je kunt hem kennen van Qmusic. Hij heeft de Q Academy gevolgd en ging in 2018 in het weekend aan de slag. Inmiddels is hij al ruim twee jaar een belangrijke stem van de radiozender; hij doordeweeks het blok eind ochtend, begin middag (van 10-13.00 uur).

Play Café gasten

De gasten die door de presentatoren van Play Café worden zijn heel divers. Actrice Martine Jonckheere was bijvoorbeeld één van de Play Café gasten in de eerste aflevering. Ze vertelde over dat ze weer borstkanker heeft en hoe het is om als vrouw beide borsten geamputeerd te hebben. Maar er werd ook gesproken met schipper Piet Smet, die je kent uit Over De Oceaan 2. Zo zorgt de Play Café redactie steeds voor actuele gasten.

Play Café kijken

Play Café is van maandag tot en met donderdag te kijken om 19.40 uur (voor De Tafel van Vier). Later op de avond (rond half elf – maar check daarvoor de gids, want het wisselt dagelijks) is de uitzending in de herhaling te kijken. Play Café is ook op GoPlay te vinden. Als je een VPN Verbinding gebruikt, die je op België zet, kun je de show zo ook vanuit Nederland (of een ander land) kijken.


* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 januari 2023 /