Missie Callcenter op VTM 2 met bekende Vlaamse missen

Veronique De Kock, Ann Van Elsen, Celine Van Ouytsel en andere collega-missen openen eigen callcenter in Missie Callcenter. Deze unieke reünie is te zien op dinsdag 19 en donderdag 21 januari om 21.40 bij VTM 2.

Missie Callcenter

Een alledaagse vraag, een persoonlijk dilemma of een kleine ergernis. Welkom bij Missie Callcenter een uniek belcentrum waar bellers hun verhaal kunnen delen en waar de telefoonlijnen bemand worden door missen met een missie.  De Vlaamse missen laten geen enkel onderwerp van bellers onbesproken en gooien alles in de strijd om 2021 met een goed gevoel te starten. De missen bewandelden elk een eigen professioneel pad en delen hun persoonlijke ervaringen om hun gesprekspartners door elke situatie te loodsen. Met de nodige humor, eerlijkheid en empathie.

Celebrity Call Centra

Ik moet hierbij meteen denken aan het programma Celebrity Call Centra dat in de zomer van 2020 in Nederland werd uitgezonden. Daar deden onder andere Herman Brusselmans en Evi Hanssen als (in Nederland) bekende Vlamingen ook aan mee.

Deelnemers Missie Callcenter

In Vlaanderen doen dus alleen ‘missen’ mee. Dat maakt het rijtje van bekende namen er niet minder op. Dit zijn de deelnemers aan Missie Callcenter van VTM 2: Veronique De Kock, Ann Van Elsen, Dina Tersago, Celine Van Ouytsel, Anne De Baetzelier, Virginie Claes, Joke Van De Velde, Justine De Jonckheere, Eveline Hoste, Ellen Petri, Lenty Frans, Nele Somers, Cilou Annys en Angeline Flor Pua.

 • Veronique De Kock – Miss Vlaanderen in 1994, Miss België in 1995. We zagen haar in Auwch.
 • Ann Van Elsen – Miss België 2002 – heeft recent het boek Blend geschreven met tips voor gescheiden ouders en nieuw samengestelde gezinnen.
 • Dina Tersago – Miss België 2001 – maar inmiddels een vast VTM-gezicht die laatst Ze Zeggen dat presenteerde én de libelle was in The Masked Singer.
 • Celine Van Ouytsel is in 2020 verkozen tot Miss België; viel na één aflevering al af in De Slimste mens ter wereld.
 • Anne De Baetzelier – Miss België 1989 – was daarna lange tijd te zien op tv. En maakte bijvorobeeld een kookboek met Wouter Keersmaekers.
 • Virginie Claes was Miss België in 2006.
 • Joke Van De Velde – Miss België 200. Zij deed eerder mee aan het eerste seizoen van de Big Brother editie met bekende Vlamingen (net als Eveline Hoste, die ook meedoet aan Missie Callcenter). Ken je haar moppenboek?
 • Justine De Jonckheere – Miss België 2011 – was daarna in Ghostrockers te zien als Lauren De Lillo en in de film FC De Kampioenen 3: Forever.
 • Eveline Hoste – Miss Belgian Beauty 2001 – Heeft het boek De geheimen van de makelaar geschreven.
 • Ellen Petri – Miss België 2004. Heeft verschillende rolletjes in series gehad, zoals in De Bunker. Ze was ook even te zien in de serie van Philippe Geubels: Geub.
 • Lenty Frans – Miss België 2016. Wist je dat ze tijdens haar kinderjaren mee heeft gedaan in het Studio 100 ballet? Ze heeft recent op Instagram laten weten dat ze een relatie met een vrouw heeft; daarmee is ze officieel ‘uit de kast’ gekomen.
 • Nele Somers – Miss Belgian Beauty 2008
 • Cilou Annys – Miss België 2010.
 • Angeline Flor Pua is in 2018 verkozen tot Miss België.

Veronique De Kock

Veronique De Kock: “Als team van missen wisten we nooit wie er aan de andere kant van de telefoon hing of met welke dilemma’s, verhalen of vragen we te maken zouden krijgen. Het was dus echt à la minute reageren. We hebben alleszins geen enkel onderwerp onbesproken gelaten, zo wou een vrouw weten of haar man naar porno kijkt en hoe ze dat kon achterhalen, heb ik een man van 40 gesproken met een hele hoge stem die tips wou om stoerder naar buiten te komen en vroeg iemand me hoe belangrijk make-up voor mij is. We hadden ook niet altijd het pasklare antwoord, het was vooral onze bedoeling om het nieuwe jaar rooskleuriger in te zetten.”

Ann Van Elsen

Ann Van Elsen: “Ik vond het gewoon fijn om elkaar nog eens terug te zien na al die tijd en te ontdekken wie waar zoal mee bezig is tegenwoordig. Dat we allemaal miss geweest zijn schept een band, maar het was ook tof om te ontdekken hoe verschillend we allemaal zijn. Bij elk telefoontje leerden we iemand nieuw kennen met een ander verhaal of een andere vraag. En die openheid van onze bellers zorgde vaak voor enkele grappige bekentenissen langs onze kant van de lijn (knipoog).” We zagen Ann Van Elsen laatst in Make 2020 Great Again.

Celine Van Ouytsel

Missie Callcenter geeft mensen met een vraag, verhaal of dilemma de kans om advies te krijgen van Vlaanderens mooisten. Tijdens de telefoontjes luisteren de andere missen mee en kunnen zij ook op elk moment inpikken. “Ik was verbaasd over hoe gevarieerd en grappig het advies van de anderen vaak was. Soms waren we het volledig met elkaar eens, maar soms ook niet en dat maakte het net zo interessant”, vertelt Celine Van Ouytsel, die we recent zagen in de jury van Vrede op Aarde.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 januari 2021 /