24/7 ziekenhuisseries kijken bij VTM NON-STOP DOKTERS

Ben jij een liefhebber van ziekenhuisseries? Kijk je die het liefst de hele dag? Geen probleem: VTM GO heeft vandaag het eerste FAST-channel in Vlaanderen gelanceerd. Maak hier kennis met VTM NON-STOP DOKTERS.

VTM NON-STOP DOKTERS

Vanaf deze week kunnen fans van de betere ziekenhuisseries rustig onderuit zakken en een hele dag bingen via VTM GO. Het kanaal VTM NON-STOP DOKTERS biedt de hele dag door volledige seizoenen van series als House MD, All Saints of Spoed. VTM GO heeft daarmee het eerste FAST-channel in Vlaanderen. 

FAST-channel

FAST-channels (Free Ad-Supported Streaming TV) doen het al langer goed in het buitenland. Grote Amerikaanse spelers als Paramount of NBCUniversal zetten volledige seizoenen van reeksen als Baywatch of Beverly Hills 90210 in loop online op hun platformen Pluto en Peacock. Kijkers moeten niet kiezen welk seizoen of welke aflevering ze juist willen kijken, ze zetten gewoon het FAST-channel aan en pikken in op de aflevering die op dat moment wordt gestreamd. Mooi meegenomen voor wie keuzestress krijgt van het steeds grotere online aanbod.  

FAST-channel VTM GO met ziekenhuisseries

VTM GO brengt dit model nu als eerste naar Vlaanderen. Met VTM NON-STOP DOKTERS kan de kijker 7 dagen op 7, 24u op 24 genieten van de beste lokale en internationale ziekenhuisseries. En dit zonder te moeten kiezen voor een bepaalde serie of aflevering, gewoon inpikken op wat er op dat moment te zien is, is de boodschap. Benieuwd of ze Echte Verhalen: SOS 112 hier ook nog eens gaan uitzenden.

Ziekenhuisseries kijken 24/7

VTM NON-STOP DOKTERS biedt elke dag 10 afleveringen van een serie in loop. Instappen kan dus op eender welk moment van de dag of nacht. De dag nadien is er een andere serie te zien. Het FAST-channel is te vinden op VTM GO of, voor wie niet via streaming kijkt, op de lineaire zenderpositie waar tot voor kort VTM KIDS te zien was.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 januari 2023 /