De Tafel van Vier seizoen 2 met Gert Verhulst en gasten

Gert Verhulst is vanaf vanavond – maandag 9 januari terug op Play4 en GoPlay met De Tafel van Vier. Deze talkshow is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te kijken. Gert Verhulst ontvangt in De Tafel van Vier steeds vier interessante gasten.

Gert Verhulst en zijn familie zijn ook weer wekelijks te zien in De Verhulstjes seizoen 4.

De Tafel van Vier seizoen 2

Hoe De Tafel van Vier wordt omschreven door de omroep. “Scherpzinnig als hij is stelt Gert Verhulst de vragen die anderen vaak net niet durven stellen, maar wel hun weg vinden naar de ontbijttafel, sociale media of de werkvloer. Ondertussen polst hij naar de verschillende meningen achter de feiten, zonder zelf een blad voor de mond te nemen. In De Tafel van Vier wisselen een rist gasten elkaar af, telkens geflankeerd door drie extra gasten met expertise, inzichten, meningen, frustraties, humor, karakter, talent en zoveel meer.”

Wist je dat je er zelfs Gert Verhulst maskers zijn?

Gasten

De Tafel van Vier gasten in de eerste aflevering van het tweede seizoen zijn Tatyana Beloy, de nieuwe presentatrice van Big Brother 2023. Daarnaast zijn Niels van Paemel (beleidsadviseur van Child Focus), Hilde Crevits (Minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin) en de jonge belegger Cedric Proost te gast bij Gert Verhulst in De Tafel van Vier seizoen 2.

Publiek De Tafel van Vier

Wist je dat je ook in het publiek van De Tafel van Vier kunt zitten? Deze vinden plaats bij Play Zuid aan de Vlaamsekaai op het Antwerpse Zuid. Je kunt je nu nog aanmelden voor dinsdag 10, woensdag 11, donderdag 12, maandag 16, dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 januari. De opnames duren van 19.00 tot 21.00 uur. Interesse om publiek te zijn bij De Tafel van Vier, dan kun je je hier aanmelden. Op de dagen van de opnames zal ook een pop-up café geopend zijn. Dus kom zeker eens langs.

De Tafel van Vier kijken

Kun je om 20.00 uur nog niet naar De Tafel van Vier op Play4 kijken? Bijvoorbeeld, omdat je dan liever naar Familie of Thuis kijkt? Geen probleem! Natuurlijk is De Tafel van Vier ook terug te kijken; dit kan aan het eind van de avond zo rond de klok van elf uur, half twaalf op Play4. Check daarvoor je tv-gids, want het tijdstip wisselt dagelijks. Of ga naar GoPlay. Via die weg is het zelfs voor Nederlandse kijkers mogelijk om de Vlaamse actualiteit te volgen. Geeft-ie aan dat je in België moet wonen om te kijken, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

9 januari 2023 /