De Verhulstjes seizoen 4 kijken; in Nederland meteen op Videoland

De Verhulstjes seizoen 4 kon je vanaf zondag 8 januari 2023 kijken op Play4 in België en nog geen vijf minuten later in Nederland op Videoland. Op Play4 gaat De Verhulstjes om 20.55 uur van start; op Videoland staat de nieuwe aflevering van De Verhulstjes om 21.00 uur.

UPDATE: De Verhulstjes seizoen 5 is aangekondigd!

De Verhulstjes

Waar de afgelopen drie seizoenen van De Verhulstjes een bepaald thema hadden, daar volgen we in het vierde seizoen de familie op allerlei plekken. Zo beginnen we in het mooie Saint-Tropez, waar we natuurlijk in seizoen 2 ook al van konden genieten.

Wist je dat je er zelfs Gert Verhulst maskers zijn?

De Verhulstjes seizoen 4

De eerste aflevering van het vierde seizoen van De Verhulstjes start in het mooie Saint-Tropez waar Gert Verhulst en Ellen Callebaut wat quality time met hun tweetjes doorbrengen. Of eerder met hun viertjes want Marcel – waar de familie intussen jammer genoeg afscheid van moest nemen – en Leo zijn er ook nog bij. Maar de rust is van heel korte duur want Viktor en Marie zijn op komst en die zorgen meteen voor de nodige randanimatie. Verder maken we ook kennis met de nieuwe toastmachine (700 toasts/uur) en de Speedo van Gert, de plaatselijke insectenbevolking en Marie out zich als pimple popper.

James Cooke te gast

In de eerste aflevering van De Verhulstjes seizoen 4 zien we meteen een bekend gezicht; James Cooke maakt namelijk zijn opwachting in de zonnige villa. We leerden de presentator natuurlijk kennen als sidekick van Gert Verhulst, maar inmiddels heeft hij ook veel succes met zijn eigen programma’s. Zo kun je op dit moment genieten van James De Musical.

De Verhulstjes kijken

De Verhulstjes seizoen 4 zijn iedere week op zondagavond te kijken om 20.55 uur op Play4 en GoPlay. In Nederland gaat de aflevering om 21.00 uur online op Videoland. Heb je geen Videoland, maar wil je wel naar De Verhulstjes seizoen 4 in Nederland kijken, dan kan dit met een VPN Verbinding. Zelf gebruik ik VPN Nederland, ik zet de server op België en kijk dan via GoPlay naar de afleveringen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

8 januari 2023 /