Tatyana Beloy & Geraldine presenteren Big Brother seizoen 3

Tatyana Beloy en Geraldine Kemper presenteren Big Brother seizoen 3 vanaf vandaag – maandag 9 januari. De show is weer te volgen in Nederland en België. Je leest er in dit artikel alles over.

Big Brother seizoen 3

Ook in 2023 is het weer zover: enkele onbekende Vlamingen en Nederlanders worden samen opgesloten in het inmiddels wereldberoemde Big Brother huis. Dat gaat traditiegetrouw gepaard met een wekelijkse liveshow. Waar deze de afgelopen twee seizoenen werd gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire, daar zien we in Big Brother seizoen 3 een verandering. Geraldine Kemper is inderdaad weer de Nederlandse presentatrice, maar in de Vlaamse afvaardiging zien we een wijziging. Tatyana Beloy neemt de presentatie over van Peter Van de Veire (die met Eurosong 2023 bij Eén verplichtingen heeft).

Tatyana Beloy presentatrice Big Brother

Enthousiast vertelt Tatyana Beloy: “Toen Play 4 me vroeg voor de presentatie van het nieuwe seizoen van Big Brother 2023 was ik meteen enthousiast. Live presenteren is echt een droom: de spotlights en de kick om live te presenteren zijn helemaal op mijn lijf geschreven! Mijn zoontje is intussen 2,5 jaar, en al blijf ik op de eerste plaats mama, toch was de drang om nog eens goed te ‘knallen’ er intussen wel weer! Super dat dit kan met een programma als Big Brother. Ik ben zelf elke dag bezig met digitale content, en via SupaStar kom ik veel in aanraking met jongeren, die zijn allemaal fan van het programma merk ik.”

Tatyana Beloy & Geraldine Kemper

“Zelf keek ik ook veel naar Big Brother, de combinatie van al die factoren maakt het alleen maar extra speciaal dat ik het nu ook ga presenteren. En leuk om dit samen met Geraldine te kunnen doen, ik kijk er alvast hard naar uit om naast haar te staan!” Ook bij Play4 zijn ze blij met de komst van Tatyana Beloy als presentatrice van Big Brother seizoen 3. Programmadirecteur Annick Bongers vertelt: “Eén van de leukste verrassingen deze winter is Tatyana Beloy, die naast Geraldine Kemper opduikt in Big Brother 2023. Tatyana sprankelt zoals alleen zij dat kan, heeft een pak ervaring en zorgt voor goeie vibes. De perfecte match met Play 4 dus!”

Tatyana Beloy

Waar je Tatyana Beloy van kent? Ze is een echte creatieve duizendpoot. Op dit moment is ze CEO van SupaStar, waarmee ze muzikale (zomer)kampen organiseert. Ze heeft de NLTclub opgezet en schreef boeken als Nooit meer stiefmoeder en What the #?! Als presentatrice en actrice heeft ze de afgelopen jaren ook veel ervaring opgedaan. Ze werd in 2006 bekend als Karima in de serie Spring, daarna zag je haar als Lisa in Spoed en haar laatste grote rol was die van Farah in Gent-West. Wist je dat ze haar geluk ook in Hollywood heeft beproeft? Je zag haar in de serie Vlaamse Hollywoodvrouwen op VTM. Daarna presenteerde ze onder andere Vlaanderen Vakantieland, Volt, Ketnet Musical en De Pottenlikkers.

Big Brother seizoen 3 op tv

RTL 5 zendt Big Brother seizoen 3 vanaf maandag 9 januari elke werkdag uit om 20.30 uur. Op zaterdag kun je om 20.00 uur bij RTL5 naar de show kijken. Daarnaast komen de afleveringen natuurlijk ook op Videoland. Op Play4 is de show doordeweeks om 22.00 uur te kijken. De aflevering op zaterdag is ook om 20.00 uur te kijken. Big Brother seizoen 3 is in België daarnaast te kijken via GoPlay en Play247.

Big Brother 2023 Livestream kijken

In het nieuwsoverzicht van Videoland zien we dat de Big Brother Livestream vanaf 9 januari weer te kijken is. De twee livestreams zijn 24/7 te kijken. De livestream kijk je in België via Play247.

Blijf ons volgen via social media en ontdek snel meer over de deelnemers Big Brother 2023 en het huis.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

9 januari 2023 /