Evia Hanssen in Nederland op radio bij De Wild in de middag

Evi Hanssen maakt onderdeel uit van het team dat presentator Ruud de Wild om zich heen heeft verzameld. Daarmee zal ze te horen zijn op de radio in Nederland. Samen met Gijs Hakkert en Vivienne van den Assem vormt Evi Hanssen met Ruud de Wild het nieuwe team van het KRO-NCRV middagprogramma De Wild in de middag.

Ruud de Wild

Sinds 4 oktober is KRO-NCRV dj Ruud de Wild weer terug op de radio te horen. Hij is een half jaar niet op de radio geweest. Negen maanden werd hij behandeld tegen darmkanker. Tijdens zijn proces is hij ook gefilmd. De documentaire Diagnose de Wild kijk je op 7 november op NPO 1.

De Wild in de middag

De luisteraar kan het vertrouwde programma De Wild in de middag verwachten, met heel veel nieuwe energie. Voortaan zullen presentatrice Vivienne van den Assem – onder andere bekend van RTL Boulevard en Crime Desk – en presentatrice Evi Hanssen – bekend van 3 op Reis en schrijfster van de boeken Ergens onderweg en Nog 9 minuten – de microfoon afwisselen. Ook Gijs Hakkert, bekend van eerdere seizoenen De Wild in de middag, zal aan Ruud de Wild zijn zijde staan. Samen zullen zij de luisteraar dagelijks trakteren op aanstekelijke energie, interessante gesprekken en natuurlijk muzikale hoogtepunten.

Evi Hanssen op de radio

Voor Evi Hanssen is dit niet de eerste keer dat ze op de radio te horen is. Zo maakt ze voor Joe het Heilig Huis van Hanssen. Dit programma keert later terug zo staat te lezen op de site van Joe. De Wild in de middag is van maandag t/m donderdag te horen van 16.00 tot 18.00 uur bij KRO-NCRV op NPO Radio 2. De co-presentatoren wisselen af.

Foto: Wessel de Groot.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 oktober 2021 /