Arno Moens als student Simon in cast De Kotmadam

Arno Moens zien we als Student Simon in de cast van De Kotmadam seizoen 24. Dit nieuwe seizoen is vanaf vanavond – zondag 20 november – om 19.55 uur bij VTM en VTM Go te kijken. Het seizoen start met de boodschap ‘Studentenkamer te huur’ voor het raam van het iconische Snoephuisje van madame Jeanne.

Nieuw seizoen De Kotmadam

Inderdaad er is weer een nieuw seizoen van De Kotmadam. En als er een vrije kamer is, wil dat natuurlijk ook zeggen dat we kennis gaan maken met een nieuwe student. Arno Moens maakt zijn intrede als Simon en neemt de kamer in van Lukas. Verder zien we in het nieuwe seizoen natuurlijk bekende gezichten als Katrien Devos en Mark Verstraete als Jeanne en Jef. En niet te vergeten Helle Vanderheyden als Martha, Anouck Luyten als Ines en Frederik Huys als Victor. Hier lees je alles over De Kotmadam cast.

Arno Moens als Simon in De Kotmadam

Simon maakt meteen in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zijn opwachting. Hij heeft zijn zinnen gezet op de vrije kamer in het studentenhuis en weet medestudenten Martha en Ines meteen voor zijn kar te spannen. Maar zoals dat in De Kotmadam al eens durft te gaan, heeft Victor een andere, meer geschikte huurder op het oog.

Arno Moens over zijn rol

Arno Moens vertelt meer over het nieuwe seizoen van De Kotmadam: “Ik heb nog fijne herinneringen aan de opnames voor De Kotmadam. Een van de studenten mogen spelen in zo’n iconische reeks was een unieke ervaring. Deze opnames gebeurden nog voor ik de rol van Remco in Lisa kreeg. Beide personages hebben wel wat gemeen. Simon is een zeer vlotte, spontane en energieke creatieveling, net als Remco. Het enige verschil is dat hij zijn vrouwelijke kotgenoten nét iets belangrijker vindt dan zijn studies. Dat gaat nog een aantal komische taferelen opleveren.”

Arno Moens

Arno Moens ken je – net als die andere Kotmadam-actrice Anouck Luyten uit telenovelle Lisa. Je zag hem eerder als Olivier Vanden Eynde in Chaussé d’Amour. Arno Moens maakt ook indruk als cabaretier. Op Instagram omschrijft hij zichzelf als een ‘dichtende acteur’ of een ‘spelende schrijvende dichter’. Kortom: een performer pur sang.

De Kotmadam kijken

Wil je De Kotmadam met Arno Moens kijken? Dat kan vanaf zondag 20 november om 19.55 uur bij VTM. Op VTM GO kun je seizoen 18, 19, 20, 21,22 en 23 van De Kotmadam nog steeds kijken. Daarnaast zijn er verschillende seizoenen op dvd uitgebracht. Wil je het nieuwe seizoen van De Kotmadam op VTM GO kijken vanuit Nederland (of een ander land) zorg dan voor een VPN Verbinding die je op België kunt zetten. 

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 november 2022 /