Désirée Viola (prinses Roos Prinsessia) overleden

Désirée Viola, die als prinses Roos te zien is in Prinsessia, is vrijdag overleden op 26-jarige leeftijd. De jonge Vlaamse actrice is in Nederland, daarnaast bekend als Fien Poirier in Nieuwe Tijden – de spin-off van Goede Tijden Slechte Tijden.

Eerder was Désirée Viola te zien als Bo in Galaxy Park. Verder kun je haar kennen uit het Ketnet-pogramma Biba & Loeba. Dit programma is er op gericht om lichaamsbeweging onder kinderen in de leeftijd tot zes jaar te stimuleren. Dit jaar was ze ook te zien in Secrets. Naast actrice en presentatrice was ze ook danseres en model.

Voor wie Prinsessia niet kent, deze meidenserie is terug te kijken via Ziggo.

Foto: Prinsessia / Ketnet – Studio 100. Désirée Viola zie je uiterst links in de roze jurk als prinses Roos.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

9 december 2018 /