Désirée Viola (prinses Roos Prinsessia) overleden

Désirée Viola, die als prinses Roos te zien is in Prinsessia, is vrijdag overleden op 26-jarige leeftijd. De jonge Vlaamse actrice is in Nederland, daarnaast bekend als Fien Poirier in Nieuwe Tijden – de spin-off van Goede Tijden Slechte Tijden.

Eerder was Désirée Viola te zien als Bo in Galaxy Park. Verder kun je haar kennen uit het Ketnet-pogramma Biba & Loeba. Dit programma is er op gericht om lichaamsbeweging onder kinderen in de leeftijd tot zes jaar te stimuleren. Dit jaar was ze ook te zien in Secrets. Naast actrice en presentatrice was ze ook danseres en model.

Voor wie Prinsessia niet kent, deze meidenserie is terug te kijken via Ziggo.

Foto: Prinsessia / Ketnet – Studio 100. Désirée Viola zie je uiterst links in de roze jurk als prinses Roos.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

9 december 2018 /