Trijntje Oosterhuis en Metropole Orkest – het beste van Burt Bacharach

Trijntje Oosterhuis en het Metropole Orkest brengen samen het beste van Burt Bacharach. Klassiekers als I Say A Little Prayer en The Look of Love worden ten gehore gebracht. De muzikale uitzending is vanmiddag – zondag 2 januari – om 17.05 uur te zien bij MAX op NPO 2.

Burt Bacharach

Trijntje Oosterhuis speelt in de studio van het Muziekcentrum van de Omroep samen met het Metropole Orkest evergreens van meestercomponist Burt Bacharach. Een dwarsdoorsnede van het repertoire van Bacharach komt voorbij, zoals de klassiekers I Say A Little Prayer, The Look of Love, What The World Needs Now. Het is een feest der herkenning en een eerbetoon aan de rijke composities van een van ’s werelds grootste componisten.

Trijntje Oosterhuis en Metropole Orkest

Het is niet de eerste keer dat Trijntje Oosterhuis en het Metropole Orkest samen muziek maken. Sterker nog: ze heeft al drie cd’s uitgebracht met alleen maar nummers van Burt Bacharach (in samenwerking met het orkest). Everchanging Times – het derde Burt Bacharach songbook is in oktober 2021 verschenen. Het Metropole Orkest werkt sowieso veel samen met artiesten variërend van Within Temptation tot Stef Bos. Maar denk ook aan BLØF, Rob de Nijs (waar recent nog een interessante documentaire over is verschenen) en Jonathan Jeremiah.

Dit optreden is op dinsdag 4 januari om 23.20 uur op NPO2 in de herhaling te kijken.

Foto: Omroep MAX

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

2 januari 2022 /