Najib Amhali maakt Oudejaarsconference Wie het weet mag het zeggen

Najib Amhali presenteert de Oudejaarsconference op SBS6. Zijn show Wie het weet mag het zeggen is om 22.05 uur te kijken op de zender. Daarvoor is hij ook te zien in de special van Wie van de 3. Ontdek hier alles over de oudejaarsconference van Najib Amhali en de oudejaarsprogrammering van SBS6.

Oudejaarsconference Najib Amahali

Om 22.05 uur kun je kijken naar Wie het weet mag het zeggen. Voor de eerste keer verzorgt Najib Amhali de oudejaarsconference. Het belooft een persoonlijke avond te worden. Najib Amhali vertelt zijn verhaal, wat viel hem op, waardoor werd hij geraakt en wat liet hem onbedaarlijk hard lachen? En natuurlijk komen ook hier de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar voorbij. Wat is er gebeurd en hoe moet het nu verder? Wie het weet mag het zeggen.

Er worden vanavond nog meer oudejaarsconferences uitgezonden; denk aan die van Peter Pannekoek om 22.30 uur op Eén. Maar ook de oudejaarsconference van Kamal Kharmach is een aanrader. RTL4 heeft geen oudejaarsconference dit jaar; Guido Weijers heeft afgezegd.

Special Wie van de 3

De vrolijke familiequiz Wie van de 3 staat helemaal in het teken van oud & nieuw. Onder leiding van Wendy van Dijk proberen vaste panelleden Martien Meiland, Britt Dekker, Raven van Dorst en Najib Amhali te achterhalen wie van de 3 kandidaten de enige echte is.

Snollebollekes

En verder zie je om 00.00 uur op SBS6 Rob Kemps van Snollebollekes Live in Concert 2021. Geen betere start van het nieuwe jaar dan met Rob Kemps van Snollebollekes Live in Concert! In een wervelende muzikale show met vele gastartiesten, uitbundige showeffecten en héél véél Snollebollekes is het non-stop feest in het GelreDome. Bij het concert van 2021 zijn gastartiesten te zien als Lee Towers, Charly Lownoise & Mental Theo, Wolter Kroes en Coen & Sander. En natuurlijk zien we veel Rob Kemps; de ene keer als zijn alter ego Snollebollekes, om daarna als superster DJ Alaafrojack het complete GelreDome te laten springen of mee te laten deinen op de 2nd Waltz van André Rieu. Voor jong en oud, één brok energie!

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2021 /