Lieke van Lexmond presenteert The Battle

Lieke van Lexmond presenteert The Battle samen met de Vlaamse presentator Peter van de Veire. In de show nemen Katja Schuurman en Najib Amhali het op tegen team België, bestaande uit Gert Verhulst en James Cooke. Te zien vanaf zondag 22 december om 20.00 uur bij RTL 4. Er zijn vier afleveringen.

Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond heeft genoten van deze klus, zo vertelde ze me toen ik haar interviewde voor één van mijn klanten. Met veel plezier heeft ze de opdrachten samen met Peter van de Veire begeleid. Niet alleen het begeleiden, maar ook het meeleven met de ‘zowel spannende, als soms erg grappige opdrachten’ vond ze ‘ontzettend leuk’. “Je kunt niet anders dan echt fanatiek worden als je de spanning in de studio voelt. En bijzonder om een samenwerking met België te hebben, we zijn aan elkaar gewaagd en het is een ware Battle!”, aldus Lieke van Lexmond.

VIER heeft The Battle al uitgezonden

De Vlaamse kijkers hebben de show al kunnen volgen via VIER. En als ik de spectaculaire foto’s zie, dan beloofd het echt een spannende show te worden. Koorddansen, een auto slippend parkeren, Chinees leren of een ei in een eierdopje leggen met een graafmachine – het zijn maar een paar van de uitdagingen waar Katja Schuurman, Najib Amhali, James Cooke en Gert Verhulst vijf maanden lang intensief voor hebben getraind.

Vele BN’ers

De opdrachten worden gegeven door bekende Nederlanders en Vlamingen. In het artikel Wie wint De Battle tussen Nederland en België heb ik alles voor jullie op een rijtje gezet. Van de BN’ers die langskomen tot aan de spectaculaire opdrachten. En dat met ontzettend veel foto’s. Tja en met Lieke van Lexmond die presenteert; dat moet toch goed komen.

The Battle: Najib Amhali, Katja Schuurman, Gert Verhulst en James Cooke
The Battle op 22 december om 20.00 uur bij RTL 4 met Najib Amhali, Katja Schuurman, Gert Verhulst en James Cooke. Presentatie Lieke van Lexmond en Peter van de Veire.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

21 december 2019 /