Lieke van Lexmond presenteert The Battle

Lieke van Lexmond presenteert The Battle samen met de Vlaamse presentator Peter van de Veire. In de show nemen Katja Schuurman en Najib Amhali het op tegen team België, bestaande uit Gert Verhulst en James Cooke. Te zien vanaf zondag 22 december om 20.00 uur bij RTL 4. Er zijn vier afleveringen.

Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond heeft genoten van deze klus, zo vertelde ze me toen ik haar interviewde voor één van mijn klanten. Met veel plezier heeft ze de opdrachten samen met Peter van de Veire begeleid. Niet alleen het begeleiden, maar ook het meeleven met de ‘zowel spannende, als soms erg grappige opdrachten’ vond ze ‘ontzettend leuk’. “Je kunt niet anders dan echt fanatiek worden als je de spanning in de studio voelt. En bijzonder om een samenwerking met België te hebben, we zijn aan elkaar gewaagd en het is een ware Battle!”, aldus Lieke van Lexmond.

VIER heeft The Battle al uitgezonden

De Vlaamse kijkers hebben de show al kunnen volgen via VIER. En als ik de spectaculaire foto’s zie, dan beloofd het echt een spannende show te worden. Koorddansen, een auto slippend parkeren, Chinees leren of een ei in een eierdopje leggen met een graafmachine – het zijn maar een paar van de uitdagingen waar Katja Schuurman, Najib Amhali, James Cooke en Gert Verhulst vijf maanden lang intensief voor hebben getraind.

Vele BN’ers

De opdrachten worden gegeven door bekende Nederlanders en Vlamingen. In het artikel Wie wint De Battle tussen Nederland en België heb ik alles voor jullie op een rijtje gezet. Van de BN’ers die langskomen tot aan de spectaculaire opdrachten. En dat met ontzettend veel foto’s. Tja en met Lieke van Lexmond die presenteert; dat moet toch goed komen.

The Battle: Najib Amhali, Katja Schuurman, Gert Verhulst en James Cooke
The Battle op 22 december om 20.00 uur bij RTL 4 met Najib Amhali, Katja Schuurman, Gert Verhulst en James Cooke. Presentatie Lieke van Lexmond en Peter van de Veire.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

21 december 2019 /