Acteur Aaron Blommaert nieuwe dj bij MNM

Acteur Aaron Blommaert is de nieuwe dj van MNM. Hij presenteert van 22.00 tot 24.00 uur MNM Late Night. De jonge acteur combineert dit met zijn rol als Raven in Familie.

Aaron Blommaert op MNM

Aaron Blommaert vertelt over zijn nieuwe avontuur op MNM: “Radio maken, dat wou ik absoluut ooit eens doen. Dat ik op zo’n jonge leeftijd die kans al zou krijgen, had ik niet verwacht. MNM is niet alleen volledig mijn smaak wat betreft muziek, maar doet ook meer dan gewoon leuke radio maken. MNM heeft engagement en is positief. Dat is net waarom ik zo graag entertainer wou worden. Ik heb wel wat stress, want als radio-dj ligt alles in je eigen handen. Je bent én de entertainer én de regisseur én de technieker. Het wordt een rollercoaster. Maar ik ben helemaal klaar om van de radiowereld te proeven!”

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Hier ken je Aaron Blommaert van

Denk je nu dat gezicht komt me bekend voor? Aaron Blommaert kun je kennen van zijn rol als Raven in Familie. Of als Robin uit de reeks 4eVer. (die we in Nederland kennen als Forever). Aaron Blommaert is achttien jaar oud en komt uit Aalst. Hij is hiermee de jongste dj op MNM.

Boyband Bobby

En niet alleen als acteur is Aaron Blommaert actief; je kunt hem ook kennen als zanger. De jonge presentator en acteur is – evident bij MNM – ook gepassioneerd door muziek. In 2014 al speelde hij mee in de Ketnet musical Kadanza. In 2015 nam hij deel aan The Voice Kids. Aaron Blommaert maakt bovendien deel uit van de boysband BOBBY. Hun cover van de High School Musical hit Together, samen met Dina Ayada en Chapter Two, was zowel het themanummer van Marathonradio 2020 als later ook MNM Big Hit.

Foto MNM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 maart 2021 /