Alles over de #LikeMe stripboeken | 1 De verdwijning van Botty

Ontdek in dit artikel alles over de stripboeken van #LikeMe. Het eerste nummer De verdwijning van Botty is nu verkrijgbaar. Het lijkt ons dat er veelmeer strips gaan verschijnen; de leesboeken van #LikeMe zijn tenslotte ook al een groot succes. Sowieso staat op de achterzijde al het tweede nummer aangekondigd.

De verdwijning van Botty

In de eerste uit de reeks stripboeken van de populaire Ketnet-reeks #LikeMe proberen Caro, Maria, Yemi, Vince en co een groot mysterie op te lossen. Hun leerkracht Nederlands, meneer Botty, komt plots niet opdagen en lijkt van de aardbol verdwenen. Dat is helemaal niets voor hem. De vrienden zijn daarom al snel ongerust, zeker wanneer meneer Wolfs hen niet verder wil helpen. Ze besluiten het heft in eigen handen te nemen en op onderzoek uit te gaan. Beetje bij beetje vinden ze aanwijzingen die hen naar een mysterieuze locatie leiden. Wat ze daar zien, overtreft hun gekste dromen. Slagen de vrienden erin om meneer Botty terug te vinden?

Bestel De verdwijning van Botty op Bol.com of bij Amazon. Als je lid bent van Amazon Prime – bijvoorbeeld door gebruik te maken van 30 dagen gratis Prime Video – dan wordt deze gratis bezorgd bij Prime-leden.

Makers #LikeMe strip

De #LikeMe strip is geschreven door Tom Bouden en Joyce Beullens. De tekeningen zijn gemaakt door Michael Vincent. Op de achterkant van de strip is te zien dat we ook een tweede stripboek van #LikeMe kunnen verwachten; dat wordt daarop namelijk al aangekondigd.

Op VlaamsKijken schrijven we natuurlijk meer over #LikeMe – klik hier voor het overzicht.

Meneer Botty

Nieuwsgierig naar wie de rol van Meneer Botty eigenlijk in de tv-serie speelt? Dat is acteur Vincent Banic. Hij is bij het grote publiek – in Nederland én Vlaanderen – bekend geworden door zijn rol van Mick Zeelenberg in de jongerenserie Het Huis Anubis. Vincent Banic speelt sinds september 2016 de rol van Guido Van den Bossche in Familie. Recent zagen we hem in de Nederlandse film Meskina.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

19 oktober 2021 /