Aaron Blommaert speelt Raven in Familie

Aaron Blommaert speelt Raven in Familie. Hij is de zoon van Lars (Kürt Rogiers). De jonge acteur die we kennen uit 4eVeR en de boyband BOBBY doet zijn intrede vandaag – vrijdag 4 september – om 20.00 uur in Familie bij VTM.

Raven – zoon van Lars in Familie

Het zijn geen makkelijke tijden voor Lars De Wulf (Kürt Rogiers) in Familie. Niet alleen hangt zijn verhuis met Véronique (Sandrine André) en Cédric (Yanni Bourguignon) naar Singapore aan een zijden draadje, zijn ex Kathleen (Ann Van den Broeck) verloor deze week de strijd tegen kanker* en maakte bekend dat ze samen met Lars een zoon heeft. Een zoon van 17 die Raven heet. Op vrijdag 4 september komt Lars voor het eerst oog in oog te staan met de zoon die hij nooit heeft gekend.

* Net zoals ze dat in #LikeMe ook deed. Daar speelt deze actrice namelijk de rol van de moeder van Caro.

Singer-songwriter

Die ontmoeting vindt plaats op de uitvaartplechtigheid van Kathleen. Raven neemt er afscheid van zijn moeder en draagt een aangrijpende song aan haar op. Raven is singer-songwriter en gaat in het leven op zoek naar eenvoud en puurheid. Hij leeft in het nu en verschilt zo dag en nacht met zijn ambitieuze vader Lars.

Aaron Blommaert

De rol van Raven wordt vertolkt door Aaron Blommaert, die zo zijn intrede in Familie maakt. Aaron is bekend als zanger in de band BOBBY en speelde eerder al mee in de reeks 4eVeR (die we in Nederland kennen als Forever).

Over zijn nieuwe rol vertelt hij het volgende: “Lars mag dan wel de vader zijn van Raven, die is niet van plan om dat zomaar te aanvaarden” blikt acteur Aaron Blommaert vooruit. “Het wordt nog een bijzonder hobbelig parcours. Raven heeft een totaal ander karakter dan zijn vader en daar wringt het schoentje. Hij is wat de vreemde eend in de bijt, mysterieus en introvert. Heel interessant om te spelen, want ik zelf ben ik heel expressief. De toenadering tussen Lars en Raven zal de komende weken nog heel wat stof doen opwaaien in Familie en daar kan ik natuurlijk alleen maar blij mee zijn.”

Foto’s Aaron Blommaert in Familie

Aaron Blommaert en Kürt Rogiers in Familie
Aaron Blommaert uit BOBBY en 4eVeR nu in Familie als Raven

Foto’s: VTM.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 september 2020 /