Achtbaan #LikeMe in Plopsaland De Panne (Ketnet-zone)

Wist je dat #LikeMe een eigen achtbaan heeft in de Ketnet-zone in Plopsaland De Panne? Waar de ouderen genieten in de #LikeMe Coaster, daar kun je met het hele gezin in de Tik Tak-bootjes. De #LikeMe rollercoaster is officieel geopend door de #LikeMe-cast tijdens het Ketnet Feestweekend op donderdag 26 mei.

Wil jij een ritje maken in de achtbaan van #LikeMe, bestel dan hier je Plopsatickets.

Ketnet-zone in Plopsaland De Panne

De Ketnet-zone in Plopsaland De Panne, nu nog in het thema van Kaatje, Kamiel en Viktor, wordt momenteel aan een grondige metamorfose onderworpen. Dit deel van het pretpark in België wordt gethematiseerd naar de leefwereld van de populaire, muzikale Ketnet-serie #LikeMe en het iconische Ketnet Junior-programma Tik Tak. Hier wordt 2,5 miljoen euro voor uitgetrokken.

#LikeMe achtbaan in Plopsaland De Panne

De achtbaan Viktors Race wordt de #LikeMe Coaster. #LikeMe is zeker geen onbekende voor Plopsaland De Panne, denk maar aan de tal van liveoptredens en Meet & Greets tijdens verschillende Ketnet-events de afgelopen jaren. En nu komt daar in Plopsaland De Panne dus een achtbaan bij voor #LikeMe.

#LikeMe Coaster

Thomas Van Goethem, CEO van Fabric Magic (het productiehuis achter #LikeMe) is laaiend enthousiast. “Met het grote succes van ons derde seizoen blijkt dat #LikeMe na al die jaren nog steeds een speciaal plekje heeft in de harten van ons publiek. We zijn dan ook verheugd om onze fans binnenkort te verwelkomen op onze eigen #LikeMe Coaster!” Voor CEO van de Plopsa Group Steve Van den Kerkhof was het een logische stap. “Het idee om #LikeMe te vereeuwigen met een eigen attractie in het park is een logisch gevolg van de enorme populariteit van de serie binnen onze doelgroep.”

Tik Tak bootjes

Kaatje zoekt Eendje krijgt nu een Tik Tak-thema. Van den Kerkhof vertelt: “Met #LikeMe mikken we op een iets ouder publiek, terwijl we met Tik Tak eerder de allerkleinsten aanspreken. Op die manier is er in de vernieuwde Ketnet-zone voor elk wat wils.” Netmanager van Ketnet Annemie Gulickx is hier over te spreken. “We zijn zeer blij dat de Ketnet-zone vernieuwd wordt in Plopsaland De Panne. Op die manier kunnen de Juniors en de Ketnetters hun favoriete programma’s beleven tijdens een spannende rit in de #LikeMe Coaster of tijdens een tochtje in de Tik Tak-bootjes.”

Circus Bumba

Naast de vernieuwde Ketnet-zone kunnen we nog meer nieuws in het pretpark verwachten. Zo bouwen ze momenteel aan Circus Bumba. Dit is een gloednieuwe indoorzone in het thema van de populaire clown. In Circus Bumba ontdek je verschillende attracties waaronder een dark ride, theater, restaurant en shop.

Openingstijden Plopsaland De Panne

Vanaf de paasvakantie is Plopsaland De Panne dagelijks open. In februari en maart is het park open op woensdag, zaterdag en zondag. Reserveren blijft verplicht en kan via: www.plopsalanddepanne.be.

11 februari 2022 /