James De Musical seizoen 4: in 2025 geen show op tv, later wel?

James De Musical was ook in 2023 een groot succes. Veel kijkers hebben genoten van de musicals over bekende Vlamingen. En naar de live show in de Lotto Arena kijken alweer tal van fans uit… Maar helaas heeft presentator en maker James Cooke op zijn Instagram minder goed nieuws over James DE Musical seizoen 4, die hoeven we niet in 2025 te verwachten.

James De Musical 2025

Op zijn Instagram schrijft James Cooke: “3 seizoenen • 110 musicalnummers • 22 musicals – Volgend jaar even geen James, De Musical, maar ik hoop op gepaste tijd er opnieuw met dezelfde passioneerde ploeg in te vliegen en jullie omver te blazen met ons verhalen, beelden en het gigantische talent op de planken. Mijn dank is groot ❤️ Merci aan de ploeg, de cast, de kijkers en de zender PLAY4 voor het vertrouwen!”

James De Musical seizoen 4

Uit die woorden kunnen we dus in ieder geval opmaken dat we niet hoeven te rekenen op James De Musical seizoen 4 in 2025. En ook of dat vierde seizoen er komt, is nog niet helemaal zeker. Hij zou met die gepassioneerde ploeg natuurlijk ook iets heel anders kunnen neerzetten. Ik ben in ieder geval benieuwd. Als we meer weten, dan communiceren we dat natuur.

Volg ons via InstagramWhatsApp, de Facebook-groep, maar vergeet je ook niet in te schrijven voor de nieuwsbrief en om ons te volgen op TikTok

Mogelijke gasten

Er zijn wat mij betreft, nog zat bekende Vlamingen waarover ik wel een musical zou willen zien. Denk aan Axel Daeseleire, Jonas Van Geel, Evi Hanssen, maar denk bijvoorbeeld ook aan sporters als Wout Van Art en Remco Evenepoel. En nieuwe gezichten als Acid en Average Rob. En die namen bedenk ik zo even… Kortom: aan gasten voor James De Musical seizoen 4 geen gebrek. Nu benieuwd wat we van James Cooke in 2025 gaan zien.

Alle musicals

Wil je vanuit Nederland naar dit programma kijken, dan is dit alleen mogelijk via een VPN Verbinding. Zet ‘m op België en ga dan naar GoPlay. En voor de musical en tv-liefhebbers: er is een Tien Om Te Zien musical aangekondigd.

Foto: Play4

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 februari 2024 /