Dina De Musical – James Cooke brengt ode aan Dina Tersago

James Cooke brengt met Dina De Musical een ode aan voormalig Dina Tersago. De vierde aflevering van James De Musical seizoen 2 staat volledig in het teken van de voormalig Miss België en presentatrice van VTM. Je kunt Dina De Musical vanavond – donderdag 29 december – om 21.00 uur kijken bij Play4 en GoPlay. Ontdek hier alles over de aflevering.

Wist je dat James De Musical LIVE On Stage gaat in de Lotto Arena?

Dina De Musical

Hoewel haar naam best exotisch klinkt is Dina Tersago in haar jeugdjaren hét toonbeeld van de perfecte girl next door. Een voorbeeldige tiener die haar tijd vooral boven haar boeken en bij de jeugdbeweging doorbrengt. Maar met het ouder worden, worden ook haar demonen groter. Haar perfectionisme en faalangst maken haar eenzaam en onzeker. De jonge Dina Tersago voelt dat ze haar grenzen moet opzoeken en schrijft zich in een vlaag van rebellie in voor Miss België. Ze neemt die avond niet alleen het felbegeerde kroontje maar ook een heel andere toekomst mee naar huis.

Ploetermoeder

De jaren die volgen zoekt ze vrouwen voor boeren, sterren op de dansvloer en huizen voor kopers. Ze werkt hard en graag achter en voor de schermen en de showbizz geeft haar leven kleur. Maar het echte geluk valt haar pas te beurt als ze – eindelijk en na heel wat tegenslag – haar zoontjes Thor en Isak in haar armen kan sluiten. Een liefdevolle ploetermoeder met een kroontje én nu ook een musical!

James Cooke over Dina De Musical

James Cooke: “Ik heb Dina altijd een prachtige vrouw gevonden. Een getalenteerde spring-in-t’veld die de harten van heel Vlaanderen veroverde. Warm en heel zorgzaam. Ze staat altijd klaar voor wie haar nodig heeft. En ze heeft de looks en de lach van een echte moviestar. Ideaal materiaal voor een musical dus!”

James De Musical won recent de Gouden Roos van Montreux 2022

Dina Tersago

Dina Tersago werd in 2001 gekroond tot Miss België. Vanaf dat moment zien we haar steeds meer op tv. Wist je bijvoorbeeld dat zij het personage Sofie Lemaitre speelde in Het eiland? En in 2006 won ze de eerste editie van Sterren op de Dansvloer. Ze presenteerde programma’s als Wie wordt de man van…, Superhond, Master Chef en natuurlijk niet te vergeten Boer zkt Vrouw. Afgelopen jaar zagen we haar verder met Andy Peelman in Ze zeggen dat en als presentatrice van Huis Gemaakt. In het eerste seizoen van The Masked Singer zag je Dina Tersago als de libelle.

James De Musical kijken

Wil je James De Musical kijken dan kan dit iedere donderdag om 21.00 uur bij Play4 en op GoPlay. Wil je vanuit Nederland kijken naar deze musicals, zorg dan dat je een VPN Verbinding hebt. Als je de server van je VPN op België zet, kun je via GoPlay.be James De Musical kijken. Ook de musicals uit seizoen 1 kun je hier nog zien.

Ben jij een musical-liefhebber? Check dan regelmatig onze musical-berichten op VlaamsKijken

James De Musical seizoen 2

James De Musical seizoen 2 zorgt weer voor een muzikaal spektakel voor jong en oud. De gasten die in het zonnetje worden gezet in het tweede seizoen van James De Musical zijn naast Dina Tersago, Karen Damen, Erik Van Looy, De Planckaerts, Bart Peeters, Alex Agnew, Luc Appermont en tot slot Astrid Coppens.

James De Musical

De bekende Vlamingen zijn te gast in hun eigen musical waarin ze worden terug geflitst naar hun kindertijd waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren waar alles kon, maar niets mocht. Naar ingrijpende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. En naar een eerste liefde, die eerste kus, hun doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk. Samen met de beste musicalcast van Vla

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 december 2022 /