Alex Agnew De Musical bij James Cooke

Alex Agnew De Musical is de laatste uit seizoen 2 van James De Musical. Je kunt Alex Agnew De Musical op donderdag 26 januari 2023 kijken om 21.00 uur op Play4 en GoPlay. Ontdek alles over deze musical over het leven van Alex Agnew.

Alex Agnew De Musical

De lagere school bleek voor de kleine AA een beetje een Fear Factory, door regelmatige confrontaties met pestende bully’s. Gelukkig zorgde Superman en vooral papa John voor afleiding en vonden ze elkaar in hun liefde voor muziek en hun passie voor het boksen. Maar in 2002, net voor Alex Agnew zou doorbreken als comedian, overlijdt zijn Hero. Een heel moeilijk afscheid, maar toch overheersen de warme herinneringen.

Alex Agnew

In de jaren die volgen wordt Alex Agnew wereldberoemd in Vlaanderen en entertaint hij tot de nok gevulde sportpaleizen met zijn comedy. Daarnaast zagen we hem in het najaar natuurlijk ook als presentator van Alex Agnew’s Fear Factor. Maar het zijn Yasmine en Amy die voor de soundtrack van zijn leven zorgen. En de musical natuurlijk!

James Cooke over Alex Agnew De Musical

James Cooke: “Bijzonder vereerd met hem als onze laatste gast van dit tweede seizoen. Ik ken hem helemaal nog niet zo lang, maar als we elkaar tegen het lijf lopen is dat steevast een enorm plezierig weerzien. Alex intrigeert mij. Hij daagt mij uit op zijn eigen manier en daar houd ik enorm van.”

James De Musical kijken

Wil je James De Musical kijken dan kan dit iedere donderdag om 21.00 uur bij Play4 en op GoPlay. Wil je vanuit Nederland kijken naar deze musicals, zorg dan dat je een VPN Verbinding hebt. Als je de server van je VPN op België zet, kun je via GoPlay.be Astrid Coppens De Musical kijken. Ook de musicals uit seizoen 1 kun je hier nog zien.

Ben jij een musical-liefhebber? Check dan regelmatig onze musical-berichten op VlaamsKijken

James De Musical seizoen 2

James De Musical seizoen 2 zorgt weer voor een muzikaal spektakel voor jong en oud. De gasten die in het zonnetje worden gezet in het tweede seizoen van James De Musical zijn naast Alex Agnew, Luc Appermont, De Planckaert, Dina Tersago, Karen Damen, Erik Van Looy, Bart Peeters en Astrid Coppens.

James De Musical

De bekende Vlamingen zijn te gast in hun eigen musical waarin ze worden teruggeflitst naar hun kindertijd waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren waar alles kon, maar niets mocht. Naar ingrijpende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. En naar een eerste liefde, die eerste kus, hun doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk. Samen met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts en geweldige dansers zorgt James De Musical voor hartverwarmende televisie tijdens de wintermaanden. Lees hier meer over James De Musical seizoen 2.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 januari 2023 /