Regi De Musical: ode van James Cooke op tv kijken

James De Musical seizoen 3 wordt op donderdag 8 februari 2024 voor even Regi De Musical. Nu is de populaire Vlaamse dj, die we leerden kennen dankzij Milk Inc. natuurlijk al veelvuldig op tv geweest. Heel nieuwsgierig dus naar wat we nog meer ontdekken in deze musical.

Regi De Musical

James Cooke neemt het publiek mee door het opmerkelijke leven van Regi Penxten. We leren ook dat ‘waar zijn die handjes?’, de zin waar dj Regi * voor bekend staat blijkbaar niet door Regi gelanceerd is maar wel door Jonas Van Geel in Tegen de Sterren op. “Ik heb dat nooit gezegd maar hang daar nu wel aan vast”, lacht Regi, die we eerder al beter leerden kennen in Het Huis.

Regi Penxten

Teruggespoeld naar 1988, waar kleine Regi Penxten met beste vriend Filip in het Genkse gemeentehuis hun muzikale passie ontdekken in de computerclub. Daar wordt de basis gelegd voor de Belgische muzieklegende

Milk Inc

In de veilige omgeving van zijn tienerkamer creëerde Regi Penxten al muziek met de hoop op succes en hits. Terwijl zijn leeftijdsgenoten hun tijd aan andere dingen besteden, was Regi vastberaden om een weg te banen in de muzikale wereld. De doorbraak van Milk Inc * kwam in Frankrijk met het ultieme dance nummer La Vache, maar daarom geen hit in België. Hij ging naar huis met meer ambities en dromen dan ooit tevoren. Het hoogtepunt bereikt Regi toen het Sportpaleis volstroomde met fans. Zijn soloconcert overtrof alle verwachtingen. Ik schreef al over Zwaartekracht live, maar ook over Regi The Return.

Regi & Kristel

Daarnaast is er ook aandacht voor de liefde. Kristel en Regi leerden elkaar 17 jaar geleden kennen. Toen ze elkaar na al die jaren weer tegenkwamen, sprong de vonk meteen over. Hoe dat verder ging kun je momenteel zien in de VTM2 realityreeks Regi Gaat Trouwen.

James De Musical seizoen 3

James Cooke zet vanaf donderdag 11 januari opnieuw bekende Vlamingen in de spotlights en geeft hen de musical van hun leven. ​In James De Musical seizoen 3 zien we naast Regi ook Marc Coucke. Eerder kon je al kijken naar Tom Waes De MusicalMetejoor De MusicalMaaike Cafmeyer De Musical en FC De Kampioenen De Musical.

Regi De Musical terugkijken

Wil je James De Musical kijken, dan zit je iedere donderdag goed om 21.15 uur bij Play4 en GoPlay. Natuurlijk kun je de Regi De Musical ook terugkijken via GoPlay. Wil je dit vanuit het buitenland doen, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet, voordat je naar de GoPlay site gaat. Je ontdekt daar ook de musicals uit seizoen 1 en seizoen 2.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 februari 2024 /