Astrid Coppens De Musical kijken; ode in show James Cooke

Astrid Coppens De Musical is de zevende aflevering van James De Musical seizoen 2 op Play4 en Go Play (donderdag 19 januari 2023 te kijken om 21.00 uur). Ontdek alles over deze musical over het leven van Astrid Coppens.

Astrid Nuyens

In 1983 wordt de kleine Astrid Nuyens geboren met heel grote voeten en een indrukwekkende bos haar. Als baby al een bezienswaardigheid en dan moet de vijfjarige Astrid de viool nog ontdekken. Het complexe instrument is het enige wat telt en Astrid groeit op tot een bevlogen violiste. Zonder het te beseffen verliest Astrid een deel van haar jeugd aan haar grote passie…

Astrid Coppens De Musical

Maar niet veel later stuurt haar indrukwekkende lengte haar op jonge leeftijd richting modellenbureaus en niet veel later ook naar Amerika. Astrid leidt in Wonderland een pimped out, chromed out leventje maar een moeilijke relatiebreuk, een nieuwe liefde en vooral een wolk van een dochter hebben haar gelukkig weer naar het mooie Gent gebracht. 

Eerder zagen we Astrid Coppens al meer over haar leven vertellen in Alloo bij… en we kennen haar natuurlijk ook als actrice en hoofdrolspeelster in de Vlaamse film Verborgen Verlangen.

James Cooke over Astrid De Musical

James Cooke vertelt over Astrid De Musical: “Astrid Coppens haar verhaal is zo indrukwekkend! Het glamoureuze leven als model in Amerika heeft ze ingeruild voor haar échte droom: een warm nest voor dochtertje Billy-Ray, haar grote liefde Bram en zwanger van een tweede kindje.  Maar de weg daarnaartoe heeft ze niet cadeau gekregen. De manier waarop ze de voorbije jaren heeft moeten vechten voor haar nieuwe leven zal zeker een rol spelen in ons verhaal.” ​ 

James De Musical kijken

Wil je James De Musical kijken dan kan dit iedere donderdag om 21.00 uur bij Play4 en op GoPlay. Wil je vanuit Nederland kijken naar deze musicals, zorg dan dat je een VPN Verbinding hebt. Als je de server van je VPN op België zet, kun je via GoPlay.be Astrid Coppens De Musical kijken. Ook de musicals uit seizoen 1 kun je hier nog zien.

Ben jij een musical-liefhebber? Check dan regelmatig onze musical-berichten op VlaamsKijken

James De Musical seizoen 2

James De Musical seizoen 2 zorgt weer voor een muzikaal spektakel voor jong en oud. De gasten die in het zonnetje worden gezet in het tweede seizoen van James De Musical zijn naast Astrid Coppens, Luc Appermont, De Planckaert, Dina Tersago, Karen Damen, Erik Van Looy, Bart Peeters en tot slot Alex Agnew. 

James De Musical

De bekende Vlamingen zijn te gast in hun eigen musical waarin ze worden teruggeflitst naar hun kindertijd waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren waar alles kon, maar niets mocht. Naar ingrijpende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. En naar een eerste liefde, die eerste kus, hun doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk. Samen met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts en geweldige dansers zorgt James De Musical voor hartverwarmende televisie tijdens de wintermaanden. Lees hier meer over James De Musical seizoen 2.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 januari 2023 /