Marc Coucke De Musical: ode van James Cooke op tv

De laatste aflevering van James De Musical seizoen 3 wordt op donderdag 15 februari 2024 omgetoverd tot Marc Coucke De Musical. We ontdekken alles over de ondernemer én entertainer pur sang.

Tip voor de musical & tv-liefhebbers: Tien Om Te Zien, De Musical met deze cast (Studio 100)

Marc Coucke

Marc Coucke De Musical neemt ons mee terug naar Coucke’s jeugd op het strand, waar hij als kleine ondernemer begon met het kopen en doorverkopen van bloemen. We volgen Coucke’s opkomst in de jaren 80, toen hij met zijn zelfgemaakte shampoo de Vlaamse apotheken veroverde. Van bescheiden beginnende ondernemer naar een grote speler.

Lees ook: Marc Coucke is Kolonel Mops in The Masked Singer 2023 (België)

Marc Coucke De Musical

Wat we verder zien in Marc Coucke De Musical. Bijvoorbeeld hoe hij er alles aan deed om de liefde van zijn leven bij zich te houden. Onder andere een apotheek kopen: “Nathalie wilde een stage doen in Maaseik. Dat kon ik niet laten gebeuren.” We krijgen we een kijk op Marc Coucke zijn veelzijdigheid, passie voor amusement en het creëren van een eigen dierenrijk Pairi Daiza. ​

James De Musical seizoen 3

James Cooke zette vanaf donderdag 11 januari opnieuw bekende Vlamingen in de spotlights en geeft hen de musical van hun leven. ​In James De Musical seizoen 3 waren dat naast Marc Coucke:

Marc Coucke De Musical terugkijken

Wil je James De Musical kijken, dan zit je iedere donderdag goed om 21.15 uur bij Play4 en GoPlay. Natuurlijk kun je de Marc Coucke De Musical ook terugkijken via GoPlay. Wil je dit vanuit het buitenland doen, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op België zet, voordat je naar de GoPlay site gaat. Je ontdekt daar ook de musicals uit seizoen 1 en seizoen 2.

Show in Lotto Arena

Na het ongeziene succes van James De Musical – Live on Stage komt er een gloednieuwe show naar de Lotto Arena en wel op 19 en 20 april. De tweede editie van James De Musical – Live on Stage wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen nog eens worden omgedraaid voor Metejoor, Gert Verhulst, Karen Damen en Niels Destadsbader. Zo beleef je de musicalnummers nogmaals, maar dan live in het publiek. Hier ontdek je meer over de tickets. Voor de show van zaterdag 20 april zijn er ’s middags (show van 16.30) nog kaartjes verkrijgbaar. De normale prijs van de show varieert tussen de 29,- en 59 euro per ticket. Iets voor jou?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 februari 2024 /