De Planckaerts De Musical bij James Cooke

De Planckaert De Musical is te kijken in de vijfde aflevering van James De Musical op Play4 en GoPlay (op donderdag 5 januari 2023 om 21.00 uur). Ontdek alles over deze musical over de familie Planckaert, waarbij we het hele gezin weer beter leren kennen. Ontdek hier alles over De Planckaerts De Musical.

De Planckaerts De Musical

Zijn koersfiets en zijn Christa. Twee keer liefde op het eerste gezicht en meer had de jonge Eddy Planckaert dus ook niet nodig om gelukkig te zijn. En net als hij doorbreekt als wielrenner wordt hij ook vader van een zoontje Francesco.  Eddy’s geluk is compleet als hij in 1990 zijn droomkoers Parijs-Roubaix wint, al was er wel een fotofinish nodig om zijn grote zege in de Hel van het Noorden te bevestigen. 

Wist je dat James De Musical LIVE On Stage gaat in de Lotto Arena?

Familie Planckaert

Maar een dik jaar later trekt de dokter een streep door Eddy’s toekomst op de fiets. De verslagenheid is groot. Eddy moet op zoek naar een heel nieuw leven, maar gelukkig wacht daar zijn warme gezin. Want ondanks de tegenslagen, de onverwachte wendingen in hun leven, de leuke en minder leuke verrassingen blijft de familie Planckaert elkaar onvoorwaardelijk en vol levensvreugde steunen.

Wil je de familie Planckaert beter leren kennen, lees dan het boek: De familie Planckaert – zoals we echt zijn.

James Cooke over De Planckaerts De Musical

James Cooke vertelt over De Planckaerts De Musical: “Wat een familie, wat een verhaal en vooral wat een enorme liefde voor het leven en voor elkaar. Ze kenden grote successen maar ze hebben ook echt zwarte sneeuw gezien.  En ook op zwarte sneeuw kan deze familie skieën. ​ En zijn ze altijd voor elkaar blijven zorgen. Dat willen we op muziek zetten.”

James De Musical kijken

Wil je James De Musical kijken dan kan dit iedere donderdag om 21.00 uur bij Play4 en op GoPlay. Wil je vanuit Nederland kijken naar deze musicals, zorg dan dat je een VPN Verbinding hebt. Als je de server van je VPN op België zet, kun je via GoPlay.be De Planckaerts De Musical kijken. Ook de musicals uit seizoen 1 kun je hier nog zien.

Ben jij een musical-liefhebber? Check dan regelmatig onze musical-berichten op VlaamsKijken

De Planckaerts

Nog even terug over de familie Planckaert. De Planckaerts zijn de laatste jaren niet van de tv weg te slaan! We zagen ze recent natuurlijk op tv in nieuwe afleveringen Château Planckaert, maar we konden vorig jaar ook de zoektocht naar liefde van Junior volgen in Junior op zoek naar liefde. Stephanie en dochter Iluna maakten eerder dan weer Onverwacht. En Francesco Planckaert komt regelmatig voorbij in tv-shows als deelnemer. Zo nam hij het tegen Viktor Verhulst op in Het Belgisch Kampioenschap. Of wat dacht je van de kleinkinderen; die kon je op Ketnet dan weer volgen in De Planckies.

James De Musical seizoen 2

James De Musical seizoen 2 zorgt weer voor een muzikaal spektakel voor jong en oud. De gasten die in het zonnetje worden gezet in het tweede seizoen van James De Musical zijn naast De Planckaert, Dina Tersago, Karen Damen, Erik Van Looy, Bart Peeters, Alex Agnew, Luc Appermont en tot slot Astrid Coppens. 

James De Musical

De bekende Vlamingen zijn te gast in hun eigen musical waarin ze worden teruggeflitst naar hun kindertijd waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren waar alles kon, maar niets mocht. Naar ingrijpende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. En naar een eerste liefde, die eerste kus, hun doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk. Samen met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts en geweldige dansers zorgt James De Musical voor hartverwarmende televisie tijdens de wintermaanden. Lees hier meer over James De Musical seizoen 2.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 januari 2023 /