Beste Kijkers ook in 2024 in Nederland op tv kijken

Beste Kijkers is ook in 2024 in Nederland op tv te zien bij RTL4. Vanaf zondag 14 januari is de show wekelijks om 21.20 uur te zien bij RTL4. In deze hilarische panelshow neemt Ruben Nicolai je mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten uit binnen- en buitenland. Ook Erik Van Looy komt regelmatig langs. Ontdek meer over het programma, dat recent weer terugkeerde op de Nederlandse televisie.

Auteur Patricia de Ryck heeft dit bericht van 27 mei 2023 een update gegeven op zondag 31 december 2023, omdat er een speciale aflevering te zien was op oudejaarsavond. Omdat Beste Kijkers ook in 2024 in Nederland op tv is, is het bericht in januari 2024 nogmaals bijgewerkt.

Beste Kijkers 2024

Beste Kijkers is een hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met wekelijks wisselende bekende Nederlanders (en dus Vlaming Erik Van Looy) gaan onder leiding van teamcaptains de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen. Ze worden in vier spelrondes getest op hun kennis van de tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel Beste Kijker!

Beste Kijkers is een remake van het Vlaamse Beste Kijkers met Nathalie Meskens.

Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge & Tijl Beckand

Bij Beste Kijkers 2024 komen Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Tijl Beckand elkaar weer tegen. Ze kennen elkaar natuurlijk van (The Artists Formerly Known As) Lama’s. Daarnaast zijn het ook nog eens drie tv-gezichten waar we niet omheen kunnen de afgelopen tijd.

Beste Kijkers gasten

Wie we zoal als gasten gaan zien in Beste Kijkers 2024? Nou, denk dus aan Erik Van Looy, maar ook aan Daphne Bunskoek, Leonie ter Braak, Marc-Marie Huijbregts, Dave von Raven en Nabil Aoulad Ayad.

Beste Kijkers bijwonen

Wist je dat je de opnames van Beste Kijkers bijwonen kunt? De prijs per ticket is 7,50 euro. De opnames van Beste Kijkers bijwonen kan in Club Hart aan de Bolstoen 22 in Amsterdam. Hier kun je tickets bestellen voor Beste Kijkers.

Dit schreven we over de speciale oudejaarsspecial Beste Kijkers 2023:

Beste Kijkers 2023 oudejaarsavond

RTL4 omschrijft Beste Kijkers 2023 op de volgende wijze in hun december aankondiging: “Een hilarische panelshow waarin kijkers meegenomen worden langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van het afgelopen jaar. Twee panels onder leiding van teamcaptains gaan met elkaar de strijd aan.” Ik ga er vanuit dat Ruben Nicolai weer de presentator is en dat Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge de teamcaptains zijn. Hopelijk is Erik Van Looy er weer bij als gast.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 januari 2024 /