Nieuw seizoen Beste Kijkers met Nathalie Meskens bij VTM

Nathalie Meskens presenteert sinds woensdag 7 september wekelijks om 20.35 uur een nieuw seizoen Beste Kijkers bij VTM. Hier ontdek je de gekste, grappigste en opmerkelijkste fragmenten van de week. Nathalie Meskens bespreekt ze wekelijks met drie bekende gasten. Ontdek hier meer over de gasten en het nieuw seizoen van Beste Kijkers.

Beste Kijkers

De gekste, grappigste en opmerkelijkste fragmenten van de week gemist? Niet getreurd, want Nathalie Meskens geeft in Beste Kijkers graag een overzicht. Wekelijks zakken drie nieuwe kijkvrienden af naar de gloednieuwe studio om er met de voeten mee onder tafel te schuiven. Welke BV heeft het best tv gekeken en welk fragment haalt de grootste schaterlach naar boven? Een absoluut feest van het televisielandschap!

Nieuw seizoen Beste Kijkers

In een volledig nieuw decor blikt Nathalie Meksens met 3 bekende Vlamingen terug op de leukste, grappigste en meest opmerkelijke beelden uit binnen- en buitenland. In een paar geestige quiz-rondes zoekt ze uit wie van de drie de voorbije week het beste heeft opgelet en zo De Beste Kijker wordt. De twee anderen krijgen een herkansing in de finale. Daarin strijden ze om niet de allerslechtste kijker te worden, want die moet een tegenprestatie leveren.

Gasten Beste Kijkers

Nieuwsgierig naar de bekende gasten van Beste Kijkers? Dat zijn in aflevering 1 bijvoorbeeld Jens Dendoncker, Julie Van den Steen en William Boeva. Jens Dendoncker zien we dit najaar als presentator van Wie Zoekt Die Wint en samen met Jeroen Verdick, zal hij zowel te zien zijn in Het Jachtseizoen als het nieuwe seizoen Code van Coppens. Julie Van den Steen zag je net als presentatrice van Vakantiehuis for Life. En William Boeva zien we op Streamz met Don’t Scream.

Nathalie Meskens

Actrice Nathalie Meskens is een veelzijdige dame. Al haar talenten: acteren, presenteren en zingen, kwamen bijvoorbeeld samen in RIP2020 (beetje Tegen De Sterren Op idee). Maar we zagen haar ook als presentatrice van Paradijs zoekt personeel. Zoek je nog een absolute aanrader met Nathalie Meskens, dan moet je absoluut naar Gina en Chantal kijken. Wist je dat ze daarnaast ook diverse boeken heeft geschreven.

Beste Kijkers kijken

Beste Kijkers is iedere woensdagavond om 20.35 uur te kijken bij VTM. De afleveringen zijn ook te zien bij VTM Go. Wil je vanuit Nederland kijken, dan kan dit via de VTM Go-site. Loop je tegen de landbeperking op, gebruik dan een VPN Verbinding.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

7 september 2022 /