Doet-ie ’t of Doet-ie ’t niet 2024 terugkijken en meer…

Doet-ie ’t of Doet-ie ’t niet is vanaf donderdag 18 januari 2024 wekelijks om 20.30 uur te kijken bij RTL4. Deze show maakt een comeback in 2024 met zeven nieuwe afleveringen. Ruben Nicolai is de presentator. De teamcaptains zijn Leonie ter Braak, Jelka van Houten en Roué Verveer. Ontdek hier alles over Doet ie het of Doet ie het niet 2024, hoe je de show kunt terugkijken én we gaan natuurlijk ook nog even terug in de tijd…

Doet-ie ’t of Doet-ie ’t niet 2024

Ruben Nicolai is de nieuwe presentator van Doet-ie ’t of Doet-ie ’t niet. De amusementsshow vol plezier en verrassingen voor jong en oud keert op donderdag 18 januari weer terug op het scherm. Onder de bevlogen leiding van vaste teamcaptains Leonie ter Braak, Jelka van Houten en Roué Verveer zullen de drie publieksvakken alles op alles zetten om het winnende vak van de aflevering te worden. De studio met 300 enthousiaste gasten brengt een heuse strijd op gang vol onverwachte wendingen en een avond vol humor. 

Presentator & teamcaptains

Comeback van show Peter Jan Rens

Doet-ie ’t of Doet-ie ’t niet 2024 is een echte comeback show. Het programma werd bedacht en gepresenteerd door Peter Jan Rens, die het van 1988 tot en met 1997 presenteerde. Eerst was-ie bij de publieke omroep te zien op Nederland 1; daarna ging de show naar RTL4. Wist je dat het vanaf 1991 een samenwerking was met de BRT, waardoor de Doet ie het of doet ie het niet zowel Nederlandse als Vlaamse kandidaten had? Uiteindelijk is er zelf nog een Vlaamse versie geweest, die gepresenteerd werd door Bart Herman.

Maar nu terug naar Doet-ie ’t of doet-ie ’t niet 2024:

Opdrachten Doet hij het of doet hij het niet

De show die ook wel Doet hij het of doet hij het niet wordt genoemd kent verschillende opdrachten. In totaal worden er maximaal zeven spelrondes gespeeld waarbij het publiek moet raden of bepaalde situaties slagen of falen. Met lachwekkende verborgen camera-momenten in Doet ie het of doet ie het niet brengen de teamcaptains in vermomming iemand (of zichzelf) in een benarde positie.

Koepeltentje opzetten met bokshandschoenen aan

In de spelronde Wint mijn teamcaptain of wint ie niet hebben alle captains van tevoren dezelfde opdracht gekregen en moeten zij in de eerste aflevering allemaal zo snel mogelijk een koepeltentje opzetten terwijl ze bokshandschoenen dragen. De fanatieke strijd tussen de vakken bereikt zijn hoogtepunt in de allesbeslissende finale; teamcaptains schatten het publiek in bij verborgen camera-situaties, waarbij de punten dubbel tellen en de uitslag compleet kan veranderen.

Doet-ie ’t of Doet-ie ’t niet terugkijken

Doet-ie ’t of Doet-ie ’t niet is een format ontwikkeld door Talpa Studios in samenwerking met EndemolShine Nederland, tevens verantwoordelijk voor de productie. De amusementsshow is vanaf donderdag 18 januari met zeven afleveringen elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt het programma terugkijken via Videoland.

TV Gemist

Wist je dat je daarnaast tegenwoordig 7 dagen gratis kunt terugkijken via de TV Gemist optie van Videoland? Je kijkt tot zeven dagen je favoriete RTL programma’s terug. Dat kan zowel via de website als de app. Wil je dit vanuit het buitenland doen, dan vermoed ik dat je wel een VPN Verbinding nodig hebt, die je op Nederland zet. Je kunt het altijd eventjes testen. Sowieso: werkt het niet met een VPN, dan kun je je abonnement meteen weer opzeggen. Ze hebben namelijk een gratis testperiode.

Foto: RTL – William Rutten

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 januari 2024 /