Alles over De Cooke & Verhulst Show van Play4

Gert Verhulst en James Cooke zijn vanaf morgen – maandag 19 april – terug op tv met een dagelijkse talkshow. De Cooke & Verhulst Show is om 21.35 uur bij Play 4 te zien. “Gasten ontvangen is toevallig een van hun specialiteiten”, aldus de zender. Tijd om daar eens verder in te duiken: van het format tot aan de vaste tafelgasten.

Gasten De Cooke & Verhulst Show

De eerste aflevering van De Cooke & Verhulst Show kent een flink aantal bekende gasten. Zo is er minister van onderwijs Ben Weyts. Hij vertelt over de heropening van de scholen en de doodsbedreigingen die hij kreeg. Metejoor brengt dé hit van het moment 1 op een miljoen. En omdat het de aftrap is, ontvangen Gert en James al hun vaste tafelgasten samen: Jeroom, Marc-Marie Huijbregts, Rani De Coninck en Erik Van Looy.

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Talkshow voor Gert Verhulst en James Cooke

Een dagelijkse talkshow hadden ze al, maar dit voorjaar ruilen Gert Verhulst en James Cooke de buik van de Evanna in voor de glitter en glamour van een opgeblonken televisiestudio. Want in studio 5 in Schelle (volgens mij van Studio 100) maken ze plaats voor veel gasten en veel show en voorzien ze de weekdagen van een dagelijkse portie kijkvertier.

Vaste tafelgasten

Gert Verhulst en James Cooke hebben voor hun nieuwe show meteen een topploeg samengesteld. Met op de flanken de iet of wat droge bijdrage van Jeroom op maandag. Op dinsdag de markante meningen van Marc-Marie Huijbregts. De mooiste lach op woensdag met Rani De Coninck, die je kent als presentatrice en de eerste Miss Belgian Beauty. Tot slot de eminente Erik Van Looy en zijn dossierkennis op donderdag.

Maarten Boudry (maandag)

Maar dat is niet alles. Want wie al eens het nieuws volgt, dreigt depressief te worden. We worden om de oren geslagen met onheilstijdingen en rampscenario’s. Is het écht zo slecht gesteld met onze wereld? Filosoof Maarten Boudry heeft hier een duidelijk antwoord op: nee, helemaal niet. Integendeel: we hebben het nog nooit zo goed gehad én het wordt alleen maar beter. Vooruitgang bestaat! Elke maandag buigt hij zich over een wereldprobleem: overbevolking, armoede, het klimaat ….en vertelt hij ons hoe het echt gesteld is met de wereld. Opbeurend nieuws dus! Naast uw oproepbrief voor uw vaccinatie in de bus krijgen.

Servaas Bingé (dinsdag)

Wat is er kostbaarder dan onze gezondheid? Niks natuurlijk. Gelukkig leven we in een land waar de gezondheidszorg uitstekend is. En toch wordt er nog elke dag vooruitgang geboekt. De technologische mogelijkheden om onze gezondheid te bewaken worden alsmaar straffer. Elke dinsdag laat dokter Servaas Bingé ons meekijken naar de toekomst van de gezondheidszorg: biohack je slaap, een enkelband die permanent de alcohol in je bloed meet, je persoonlijk DNA-rapport…. De andere tafelgasten zijn onze gewillige proefkonijnen. Een gratis consult krijgen ze op de koop toe!

Joeri Cortens (woensdag)

Onze voornaamste vrijetijdsbesteding het afgelopen jaar was: wandelen. Gelukkig is nu de lente in het land en wordt dat wandelen een pak interessanter. Want de spectaculairste dingen in de natuur gebeuren precies dezer weken. Het is maar kwestie van ze te zien. Elke woensdag vestigt bioloog Joeri Cortens onze aandacht op iets wat zich die week afspeelt onder onze neus én in onze achtertuin: gierzwaluwen die dagenlang in de lucht blijven, vlinders die helemaal uit Afrika komen aangevlogen, de meest bizarre kevers …  Je hoeft niet ver te reizen om prachtige dingen te zien.

Lotte Vanwezemael (donderdag)

En we praten ook al eens graag over seks. De smeuïge oneliners loeren dan al snel om de hoek. Mannen hebben meer goesting! Size doesn’t matter. Iedereen is wel een beetje biseksueel. Elke donderdag zoekt seksuologe Lotte Vanwezemael wat daar al dan niet van aan is. Kwestie van goed voorbereid aan het weekend te beginnen!

Welkom bij De Cooke & Verhulst Show, vanaf maandag 19 april om 21u35 op Play4.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 april 2021 /