Holland’s Got Talent 2023 en All Stars show!

Holland’s Got Talent heeft iets nieuws! Vanavond – zaterdag 30 december – komen er om 20.00 uur namelijk acht acts uit het verleden weer het podium op in Holland’s Got Talent All Stars bij RTL4. Lees er hier alvast meer over.

Holland’s Got Talent All Stars

Acht unieke acts uit het rijke verleden van HGT keren in Holland’s Got Talent All Stars terug op het podium waar het voor hen allemaal begon. Hoe gaat het nu met ze, wat hebben ze in de tussentijd gedaan, treden ze nog altijd op? Met een nieuw spetterend optreden proberen ze de jury nog een keer omver te blazen, maar lukt dit ook? De bekendste gezichten en de meest uiteenlopende talenten komen voorbij. (Opera)zang, dans, springtouwen en griezelen. Dit wil je zien!

Lees hieronder meer over het seizoen van Holland’s Got Talent dat we in 2023 op tv zangen:

Holland’s Got Talent 2023

In Nederland is vanaf vrijdag 1 september 2023 weer wekelijks om 20.00 uur Holland’s Got Talent 2023 te kijken. Ontdek hier alles over dit nieuwe seizoen dat wederom wordt gepresenteerd door Buddy Vedder en Jamai Loman. In de jury Chantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts.

Holland’s Got Talent

Holland’s Got Talent 2023 gaat weer van start. Op het grootste open podium van Nederland kan al het talent dat ons land rijk is, laten zien wat ze in huis hebben. Of het nu gaat om zang, dans, acrobatiek, of een goochel act, alles is mogelijk! Welk talent krijgt de Golden Buzzer en wie moet het podium verlaten met 4 rode kruizen?

Jury Holland’s Got Talent 2023

Chantal Janzen*, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts krijgen als jury weer de meest uiteenlopende acts te zien in Holland’s Got Talent 2023 en natuurlijk ook in de All Stars editie.. Waar je deze juryleden van kent. We zetten het op een rijtje.

Buddy Vedder en Jamai Loman

De presentatie van seizoen 11 is net als vorig jaar in handen van Buddy Vedder en Jamai Loman. Twee tv-gezichten wiens naam al regelmatig op VlaamsKijken voorbij is gekomen.

  • Jamai Loman ken je als presentator van Secret Duets en LEGO Masters. Maar je zag hem ook in Op zoek naar Maria, en de Nederlandse remake van Over Winnaars. Anno 2023 zag je ‘m recent optreden in Tulpen uit Antwerpen.
  • Buddy Vedder zag je als Judas in The Passion 2023. Recent zagen we Buddy Vedder als presentator van Tulpen uit Antwerpen. Maar we kennen hem natuurlijk ook van The Masked Singer. Verder zagen we Buddy Vedder als acteur bijvoorbeeld in Goede tijden, slechte tijden als Rover. Hij speelde mee in De Club van Lelijke Kinderen en in De slet van 6 vwo. 

Holland’s Got Talent kijken

Holland’s Got Talent is in 2023 vanaf 1 september iedere vrijdag om 20.00 uur te kijken bij RTL4. Op Videoland kun je zelfs de eerste twee afleveringen van seizoen 11 al kijken. Op zaterdag 30 december kijk je naar Holland’s Got Talent All Stars, die natuurlijk ook terug te kijken is. Wist je dat je daarnaast tegenwoordig 7 dagen gratis kunt terugkijken via de TV Gemist optie van Videoland? Je kijkt tot zeven dagen je favoriete RTL programma’s terug. Dat kan zowel via de website als de app. Wil je dit vanuit het buitenland doen, dan vermoed ik dat je wel een VPN Verbinding nodig hebt, die je op Nederland zet. Je kunt het altijd eventjes testen. Sowieso: werkt het niet met een VPN, dan kun je je abonnement meteen weer opzeggen. Ze hebben namelijk een gratis testperiode.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

30 december 2023 /