Pieter Derks op tv met show Uit het Niets

De show Uit het niets van Pieter Derks is vanavond – zaterdag 19 augustus 2023 – om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO1 te kijken. Vanavond geen tijd? Geen probleem: de show komt aansluiten op NPO Start. Lees hier meer over de show van Pieter Derks op tv én ontdek nog meer cabaret tips!

Pieter Derks: Uit het Niets

De vorige voorstelling van Pieter Derks Voor wat het waard is werd genomineerd voor de cabaretprijs Poelifinario vanwege zijn feilloze humoristische analyses en verbazing over de wereld. In de voorstelling Uit het niets stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Simpel betekent echter niet saai. De komiek staat te trappelen om in Uit het Niets zijn verhalen, grappen en muzikale hoogtepuntjes met zijn publiek te delen. En nu kunnen we dus ook op tv van deze show van Pieter Derks genieten!

Cabaret op NPO Start

De show Uit het niets van Pieter Derks* zal aansluiten ook te kijken zijn via NPO Start. Kun je niet kijken, omdat je buiten Nederland bent, zorg dan voor een VPN Verbinding, die je op Nederland zet. Zo kun jij ook van deze show genieten. Naast Uit het niets van Pieter Derks zijn er nog veel nieuwe voorstellingen te vinden. We schreven er recent het volgende artikel over: Deze nieuwe cabaret voorstellingen kijk je op NPO Start.

Meer cabaret op tv

Naast Pieter Derks kunnen we nog meer cabaret op tv kijken. Zo zie je volgende week de voorstelling Onbekend Terrein van Theo Maassen (die nu ook Zomergasten presentator is). En op zondag komt Aanstalten van Pauline Cornelisse op tv. Recent zag je ook een cabaret show van Rayen Panday op tv, net als van Tineke Schouten. Ook op de streamingdiensten vind je tal van shows terug. In Vlaanderen kun je bijvoorbeeld op Streamz kijken naar alle shows van Adriaan Van den Hoof.

Foto: Jaap Reedijk (BNNVARA)

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

19 augustus 2023 /