Beste Kijkers 2023 met deze gasten in nieuw seizoen

Goed nieuws voor de Nederlandse liefhebbers van Beste Kijkers; sinds zaterdag 27 mei 2023 kun je wekelijks om 21.30 uur (na Blow Up) kijken naar een nieuw seizoen. Ruben Nicolai presenteert de show, terwijl Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge de teamcaptains zijn. Ontdek hier meer over dit nieuw seizoen Beste Kijkers en de bekende gasten, waaronder Erik Van Looy.

Beste Kijkers 2023

Beste Kijkers is een hilarische panelshow waarin Ruben Nicolai de kijker meeneemt langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van de afgelopen week. Twee teams met wekelijks wisselende bekende Nederlanders (en dus Vlaming Erik Van Looy) gaan onder leiding van teamcaptains de strijd met elkaar aan om de aflevering te winnen. Ze worden in vier spelrondes getest op hun kennis van de tv-fragmenten. Het doel is zoveel mogelijk punten te scoren en naar huis te gaan met de titel Beste Kijker!

Beste Kijkers is een remake van het Vlaamse Beste Kijkers met Nathalie Meskens.

Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge & Tijl Beckand

Bij Beste Kijkers 2023 komen Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Tijl Beckand elkaar weer tegen. Ze kennen elkaar natuurlijk van (The Artists Formerly Known As) Lama’s. Daarnaast zijn het ook nog eens drie tv-gezichten waar we niet omheen kunnen de afgelopen tijd.

Beste Kijkers gasten

Wie we zoal als gasten gaan zien in Beste Kijkers 2023? Nou, denk dus aan Erik Van Looy, maar ook aan Alex Ploeg, Daphne Bunskoek, Loretta Schrijver en Kees van der Spek.

Beste Kijkers bijwonen

Wist je dat je de opnames van Beste Kijkers bijwonen kunt? De prijs per ticket is 7,50 euro. De inloop voor de opnames is 11.45 – 12.15 uur en de verwachte eindtijd is 14.45 uur. De opnames van Beste Kijkers bijwonen kan in Studio 31 op het Media Park in Hilversum. Hier kun je tickets bestellen voor Beste Kijkers.

Foto: RTL

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

27 mei 2023 /