Ik hou van Holland Oudejaarsspecial 2022 met Rob Kemps

Rob Kemps presenteert dit jaar ook de Ik hou van Holland Oudejaarsspecial. De show – waarin Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade het tegen elkaar opnemen met hun team van BN’ers – is te kijken op oudejaarsavond om 22.00 uur bij SBS6.

Ik hou van Holland Oudejaarsspecial 2022

Rob Kemps en teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade worden tijdens deze gezellige oudejaarsavond vergezeld door zes BN’ers. Samen wagen ze zich aan vele klassieke Ik hou van Holland-spellen die speciaal in een feestelijk jasje zijn gestoken en uiteraard mag er weer luidkeels gezongen, geschreeuwd en geraden worden. Welk team weet vlák voor het nieuwe jaar de mooiste prijzen voor zijn vak binnen te slepen?

Teams Oudejaarsspecial Ik hou van Holland

Benieuwd met wie Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade een team vormen? We zetten het voor je op een rijtje. Jeroen van Koningsbrugge vormt een team met Patricia Paay, Mart Hoogkamer en London Loy. Leo Alkemade krijgt hulp van Wendy van Dijk, Maik de Boer en Dennis Weening.

Meer over teams Ik hou van Holland

De BN’ers die we zien in de teams van Ik hou van Holland zagen we het afgelopen jaar ook al op tv. Laten we eens op een rijtje zetten waar je ze van kent.

Rob Kemps en teamcaptains

En laten we Rob Kemps en de teamcaptains Leo Alkemade en Jeroen van Koningsbrugge niet vergeten.

Ik hou van Holland Oudejaarsspecial 2022 kijken

De Ik hou van Holland Oudejaarsspecial 2022 is om 22.00 uur te kijken bij SBS6. Daarnaast kun je de aflevering ook (terug) kijken via Kijk.nl. Als je gebruik maakt van een VPN Verbinding, die je op Nederland zet, kun je ook vanuit België of een ander land naar Kijk.nl kijken.

Foto: Talpa

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2022 /