Draadstaal Kerstspecial 2022 op tv kijken

Goed nieuws voor de liefhebbers van Draadstaal! Je kunt op maandag 26 december om 22.50 uur op NPO3 naar de Draadstaal Kerstspecial 2022 kijken. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven blikken met hun bekende typetjes terug op het afgelopen jaar.

Draadstaal Kerstspecial 2022

Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge en de bewoners van hun Draadstaal universum blikken in kerstsfeer terug op het bewogen jaar. Onder meer met: Fred en Ria Onderbuik, Joop en Leon van Leons Kipcorner en popprofessor Leo Blokhuis.

Ook vorig jaar kon je genieten van een Draadstaal Kerstspecial.

Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven

Je kent Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven ken je verder van de serie Smeris. Na vijf seizoenen is deze reeks geëindigd. Dennis van de Ven zien we sinds die tijd minder op tv. Om Jeroen van Koningsbrugge kun je dan weer niet heen. Zo zag je hem recent als presentator van Kamp van Koningsbrugge Special Edition, als teamcaptain bij Ik hou van Holland, maar ook in The Artists Formerly Known As Lama’s. Als acteur zag je hem recent dan in (R)Evolutie, maar je kunt hem ook kennen van De Surprise of de Nederlandse Loft.

Draadstaal Kerstspecial 2022 kijken

Wil je de Draadstaal Kerstspecial 2022 kijken, dan kan dit op tweede kerstdag om 22.50 uur op NPO3. Daarna wordt-ie in de herhaling nog verschillende keren uitgezonden onder andere op dinsdag 27 december om 22.25 uur (na de Abba sing-a-long) en op vrijdag 30 december om 23.43 uur. Beide keren op NPO3. Daarnaast staat-ie ook op NPO Plus en NPO Start. Via beide zijn alle afleveringen van Draadstaal, inclusief de special, gewoon terug te kijken. Vanuit Nederland gaat dat heel eenvoudig. Wil je dit vanuit het buitenland doen, zorg dan voor een VPN Verbinding, zet die op Nederland en surf dan naar de website van NPO Start.

Foto: AVROTROS

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

26 december 2022 /