De Grote Gezondheidsquiz: dit zijn de deelnemers

SBS6 presenteert vanavond – woensdag 28 december om 20.30 uur – De Grote Gezondheidsquiz. Twee teams van BN’ers nemen het in dit programma tegen elkaar op. Wendy van Dijk presenteert het programma en krijgt daarbij de hulp van Maarten Steendam. Ontdek hier alles over De Grote Gezondheidsquiz, deelnemers en meer.

De Grote Gezondheidsquiz

Rond de thema’s voeding, lichaam, mentaal en bewegen krijgen twee teams van BN’ers fysieke spellen, vragen, stellingen, feiten en fabels voor hun kiezen. Maarten Steendam zorgt – middels uitslagen van het Hart van Nederland-panel – voor de onderbouwing. De Grote Gezondheidsquiz wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en uiteraard kan er weer vanaf de bank meegespeeld worden.

De Grote Gezondheidsquiz deelnemers

We zien acht bekende deelnemers bij De Grote Gezondheidsquiz 2022. Bij het eerste team is Britt Dekker de teamcaptain. Zij gaat de strijd aan met Roué Verveer, Leontien van Moorsel en Maik de Boer. Het tweede team heeft Donnie als teamcaptain. Zijn team bestaat uit Heleen van Rooyen, Patrick Martens en Natasja Froger.

Deelnemers ken je hier van:

Nieuwsgierig naar waar je de deelnemers van kent? We zetten ze kort even op een rijtje:

De Grote Gezondheidsquiz kijken

De Grote Gezondheidsquiz is op woensdag 28 december om 20.30 uur te kijken bij SBS6. Waarschijnlijk is-ie aansluitend ook op Kijk.nl te zien. Kijk.nl kijken in België? Je leest via de voorgaande link hoe dat kan.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 december 2022 /