Ik hou van Holland met Rob Kemps van Snollebollekes

Rob Kemps (die je kent van Snollebollekes) neemt de presentatie van Ik hou van Holland dit najaar voor zijn rekening. Dit doet hij in overleg met Linda de Mol én natuurlijk met de vaste teamcaptains – Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade – aan zijn zijde. Ik hou van Holland met Rob Kemps is sinds zaterdag 3 september acht weken lang om 20.00 uur te kijken op SBS6.

Nieuw seizoen Ik hou van Holland

Dit najaar is Ik hou van Holland terug op SBS6. De zaterdagavond staat weer in het teken van gezellige spellen op het gebied van amusement, sport, vaderlandse geschiedenis, muziek en taal. In dit nieuwe seizoen neemt Rob Kemps (Snollebollekes) de presentatie voor zijn rekening. Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade zijn weer van de partij, en krijgen weer assistentie van wekelijks wisselende BN’ers en de altijd fanatieke publiektribunes. Er zijn acht nieuwe afleveringen van Ik hou van Holland dit seizoen.

Voor Snollebollekes’ Rob Kemps is dit niet de eerste keer dat hij een programma presenteert; je zag hem ook in The Wheel en Chansons.

Nieuw spel Ik hou van Holland

Net als vorig seizoen bestaat elk team uit drie mensen: de teamcaptain en twee wekelijks wisselende BN’ers. Naast de vertrouwde spellen – van Geen ja, geen nee, geen euh tot het Verjaardagsspel – is er dit seizoen een nieuw spel waarbij de teams met koptelefoons op zoveel mogelijk woorden aan elkaar duidelijk moeten maken, door te roepen en uit te beelden. Hoe meer woorden ze raden, hoe meer punten ze scoren. Chaos gegarandeerd!

Speel Ik hou van Holland thuis.

Linda de Mol

Linda de Mol gaf dit jaar aan haar werkzaamheden voorlopig neer te willen leggen. (Dit na het schandaal bij The Voice). Inmiddels heeft ze haar werk rustig weer opgepakt. Zo presenteert ze dit najaar een nieuw seizoen van Miljoenenjacht. En we zullen Linda de Mol ook zien in de nieuwe serie FIVE LIVE, die vanaf 2 oktober iedere zondag te kijken is op SBS6. FIVE LIVE is een komische reeks, dus iets heel anders dan Diepe Gronden (waarvan wij heel graag een tweede seizoen willen). Maar een nieuw seizoen Ik hou van Holland was was te veel. Daarom wordt ze één seizoen vervangen.

Rob Kemps (Snollebollekes): Ik hou van Holland

In goed overleg is besloten dat Rob Kemps de presentatie van Ik hou van Holland eenmalig van Linda de Mol overneemt. “Een programma overnemen van Linda de Mol dat is toch een beetje alsof je Messi moet vervangen. Ik vind het daarom een enorme eer dat Linda het mij toevertrouwt en ik heb er mega veel zin in. Samen met Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade gaan we er een fantastisch seizoen van maken. Ik kan niet wachten!”

Jeroen van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge is zo’n tv-man waar je niet omheen kan. Hij speelde de hoofdrol in Scrooge Live en begin 2022 zag je hem in Kamp van Koningsbrugge seizoen 2 (later dit najaar volgt het derde seizoen met BN’ers), net als met een nieuw seizoen Draadstaal en op Videoland TAFKAL. Maar je kunt hem ook kennen als acteur uit bijvoorbeeld De Surprise of de Nederlandse Loft. Wist je dat hij daarnaast ook kinderboekenschrijver is?

Leo Alkemade

Leo Alkemade ken je als acteur, maar we zagen hem ook in de kerstspecial van Onmogelijke Duetten. Als acteur zag je hem bijvoorbeeld in Huisvrouwen bestaan niet en Smeris, maar we hebben nog veel meer geschreven over Leo Alkemade. Hij is inmiddels kind aan huis bij SBS6 en presenteerde Van je familie moet je het hebben samen met Leonie ter Braak.

Ik hou van Holland kijken

Je kunt Ik Holland vanaf zaterdag 3 september acht weken lang om 20.00 uur bij SBS6 en op KIJK.nl kijken. Vanuit België kun je ook naar Kijk.nl kijken als je gebruik maakt van een VPN Verbinding die je op Nederland zet.

Foto: SBS6

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 september 2022 /