Wat is dan liefde: cast met o.a. Elise Schaap en Maarten Heijmans

Heb jij de Nederlandse film Wat is dan liefde al gezien? Je kunt deze film vanavond – woensdag 21 december 2022 – om 20.30 uur kijken op NPO3. De cast van Wat is dan liefde telt heel wat bekende Nederlandse acteurs en actrices; de hoofdrollen worden gespeeld door Elise Schaap en Maartijen Heijmans.

Dit bericht verscheen voor het eerst op VlaamsKijken op 28 december 2021; we hebben het 20 december van een update voorzien.

Wat is dan liefde

Echtscheidingsadvocaat Cato (Elise Schaap) krijgt de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering. Nietsontziend je zakken vullen is niet meer van deze tijd en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het old boys network. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt. De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken.

Wat is dan liefde is ook te kijken op Videoland. Hij zal ook terug te kijken zijn via NPO Start. Via een VPN-verbinding zou dit ook in België mogelijk zijn. De film is daarnaast op dvd verkrijgbaar.

Cast Wat is dan liefde

In de cast van Wat is dan liefde komen we heel veel bekende namen tegen. Zo worden de hoofdrollen gespeeld door Elise Schaap en Maarten Heijmans, maar je ziet ook Teun Luijkx, Anneke Blok en Michiel Romeyn in de hoofdrol. Maar denk ook aan Maike Meijer, Tjebbo Gerritsma, Beppie Melissen, René van ’t Hof, Jean-Paul Buijs en vele andere bekende gezichten.

Acteurs en actrices

Ontdek hier waar je de acteurs en actrices uit Wat is dan liefde van kent.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 december 2022 /