Home van Fien Troch kijken: alles over cast en verhaal

Home van Fien Troch is vanavond – dinsdag 8 maart – om 23.20 uur te kijken op Canvas. Deze drama film gaat over de generatiekloof tussen tieners en volwassenen. Met in de cast van Home onder andere Sebastian Van Dun, Loïc Bellemans en Karlijn Sileghem.

Home van Fien Troch

De 17-jarige Kevin (Sebastian Van Dun) komt vrij uit een gesloten instelling en vindt onderdak in het gezin van zijn tante Sonja (Karlijn Sileghem). Via zijn neef Sammy (Loïc Bellemans) en diens vrienden leert hij John (Mistral Guidotti) kennen. John lijdt onder een ongezonde thuissituatie met zijn moeder. Kevin wil zijn vriend te helpen, maar op een avond slaat het noodlot toe…

Home van Fien Troch is op dvd verkrijgbaar.

Cast Home

De cast van Home van Fien Troch kent een mix van jong talent en gevestigde namen. De film komt al uit 2016, dus in het overzicht van de acteurs uit Home neem ik je mee in wat ze nu doen. De belangrijkste rollen worden gespeeld door Sebastian Van Dun (Kevin), Lena Suijkerbuijk (Lina), Loïc Bellemans – die ook wel Loïc Batog wordt genoemd (Sammy), Mistral Guidotti (John), Karlijn Sileghem (Sonja), Robbie Cleiren (Willem) en Els Dottermans (Kevins moeder).

Overzicht cast Home anno 2022:

  • Sebastian van Dun was alleen in Home te zien; volgens IMDB heeft hij geen andere rollen meer gehad.
  • Lena Suijkerbuijk heeft verschillende kortfilms op haar naam staan. In 2004 had ze als jong meisje gastrollen in Zone stad en Betrapt.
  • Loïc Bellemans – die je ook wel kunt kennen als Loïc Batog – was in 2019 nog te zien in Mi vida. En hij speelde ook mee in Coureur.
  • Mistral Guidotti was recent te zien in de kortfilm Achttien. Daarnaast heeft hij nog verschillende kortfilms op zijn naam staan.
  • Karlijn Sileghem is op dit moment weer op VTM te zien in de herhalingen van 13 Geboden. Maar je zag haar bijvoorbeeld ook in Wannabe’s en Grenslanders.
  • Robbie Cleiren kun je kennen als Marc Gevers uit Undercover, maar je zag hem ook in Black-Out en binnenkort op Streamz in Hidden Assets.
  • Els Dottermans ken je uit #hetisingewikkeld en De Luizenmoeder, maar ik vind vooral Gevoel voor Tumor indrukwekkend. Of wat dacht je van wat langer geleden Dennis van Rita. Op dit moment is ze wekelijks op tv met Zijn Daar Geen Beelden Van?

Foto: © Prime time

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

8 maart 2022 /