Artiesten Tien Om Te Zien 2022 | Show live kijken in Westende

Benieuwd wie de artiesten zijn van Tien Om Te Zien 2022? Wij zetten ze in dit artikel voor je op een rijtje. Daarnaast ontdek je hier ook hoe je zelf live naar de show in Westende kunt gaan kijken. En we hebben een update over de presentatoren van TOTZ 2022.

Tien Om Te Zien 2022

Tien Om Te Zien vindt in 2022 plaats op 25, 26, 27 juli en 1, 2, 8, 9 en 10 augustus. Op de zeedijk van Westende komen dan bekende artiesten een optreden verzorgen. Ze zingen hits van nu, maar ook TOTZ-oldies mogen natuurlijk niet ontbreken. Weet je dat er zelfs al een internationale gast is aangekondigd?

Artiesten Tien Om Te Zien 2022

Over de artiesten Tien Om Te Zien 2022 weten we inmiddels ook al wat meer. Op 22 juni zijn de eerste namen bevestigd door VTM. Metejoor & Snelle, Regi & Emma Heesters, Niels Destadsbader en Pommelien Thijs zijn van de partij. De eerste internationale artiest voor 10 om te zien 2022 is ook bekendgemaakt, dat is Sam Ryder. Hij zal op 26 juli op de zeedijk van Westende zijn hit Space Man – waarmee hij tweede werd op het Eurovisiesongfestival – ten gehore brengen.

Dit is de complete Line-up van Tien Om Te Zien 2022 (week 1).

Sha-Na en Opium

Maar er is meer! Ook de nostalgische meidengroepen Sha-Na en Opium zullen een legendarisch optreden geven. Die laatste twee keren eenmalig en speciaal voor Tien Om Te Zien nog eens terug naar het iconische podium. “Katia, Joyce en ik zijn dolenthousiast om nog één keer de girlpower van Opium terug te brengen naar de zeedijk. Het vergde wat gepuzzel met onze agenda’s, maar speciaal voor Willy en Anne staan we met plezier nog één keer als Opium op het podium. It’s not about age, it’s about attitude!”, vertelt Inge Moerenhout.

Tot het zover is, kun je nog kijken naar De Tien Om Te Zien en De Zomer Van…

Tien Om Te Zien Westende

Wil je 10 om te zien 2022 bezoeken, dan moet je in Westende op de Zeedijk zijn. De data wanneer de optredens plaatsvinden zijn 25, 26, 27 juli en 1, 2, 8, 9 en 10 augustus. Het gratis muziekfeest is dit jaar opnieuw toegankelijk voor iedereen. Jong en oud kan naar de zeedijk afzakken en de show live bijwonen. Wie Tien Om Te Zien écht vanop de eerste rij wil beleven kan terecht in de golden circle. Deze front row tickets, inclusief hapje, drankje en VTM-goodiebag, zijn vanaf vandaag (woensdag 22 juni) te koop via vtmtickets.be.

10 Om Te Zien 2022 op tv

10 Om Te Zien 2022 zal natuurlijk weer op VTM te zien zijn. De uitzendingen volgen telkens op zondagavond bij VTM. In 2021 kregen we één aflevering te zien; in 2022 zijn er acht nieuwe afleveringen. Via onze social media en nieuwsbrief, houden we je natuurlijk op de hoogte (links staan hieronder).

Presentatoren TOTZ 2022

Net als vorig jaar wordt Tien Om Te Zien gepresenteerd door Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert. De ‘jonkies’ zijn blij met deze kans.

Laura Tesoro

“Bij Tien om te Zien komen mijn passie voor muziek en voor televisie maken samen. Ik kijk er dus enorm naar uit om dit deze zomer meerdere keren te mogen beleven. En dat Tien Om Te Zien bovendien een icoon is uit de televisiegeschiedenis maakt het allemaal nog spannender”, aldus Laura Tesoro, die we deze zomer ook aan het werk zien tijdens de Spartacus Run op VTM.

Aaron Blommaert

Wie zomer zegt, zegt zon. Wie zon zegt, zegt dijk van Westende. En laat daar nu net het podium van Tien Om Te Zien staan, daar moest ik absoluut bij zijn. VTM heeft mijn gebeden gehoord. Énorm content dat ik terug mag meedoen als presentator bij Tien Om Te Zien. Nóg meer goesting om dit met Laura te doen. We zijn volgens mij een heel goed duo dat dezelfde passie deelt: muziek. En dat is waar het deze zomer om draait. Het was een hele spannende vuurdoop vorig jaar, maar ik heb zoveel zin om daar nog eens te mogen staan! Zin in!”, aldus Aaron Blommaert, die we deze zomer in de webserie Raven en Louise in het Nauw zien op VTM Go, maar daarover lees je één dezer dagen meer op VlaamKijken (wil je het niet missen, volg dan onze socials).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

22 juni 2022 /