Wie wint award tijdens Gala van de Gouden K’s 2021? | Genomineerden

Wie wint er een award tijdens het Gala van de Gouden K’s 2021? In dit artikel ontdek je in ieder geval wie er dit jaar genomineerd zijn. Ketnet-kijkers kunnen op dit moment stemmen op hun favoriet. Op zaterdag 29 januari 2022 weten we wie de winnaars zijn tijdens het Gala van de Gouden K’s.

Gala van de Gouden K’s 2021

Het Gala van de Gouden K’s 2021 belooft weer een wervelende, spectaculaire show te worden. Inmiddels is het alweer de negende edite. Wat je kunt verwachten? Denk aan straffe optredens, felbegeerde awards, de coolste uitreikers en een niet-te-missen feestje. Tijdens de show komen de Ketnetters te weten wie of wat in 2021 in de media en showbizz het populairste was bij de Vlaamse kinderen.

Show kijken

Of de uitreiking ook echt fysiek met veel publiek door kan gaan, is nog niet bekend. Alle kaartjes zijn verkocht, maar nu is het aan het Overlegcomité of het ook mag. Indien annulering of verplaatsing van toepassing zou zijn, worden de tickethouders dan per e-mail verwittigd en komen de updates steeds op Ketnetvoorouders.be. Sowieso kun je naar de show kijken; ook als je geen kaartjes hebt voor het event in het Sportpaleis in Antwerpen. De live-show is op zaterdag 29 januari om 19.00 uur te volgen op Ketnet, de Ketnet-app of Ketnet.be. De show wordt nogmaals integraal uitgezonden op Ketnet op zondag 30 januari, om 08.30 uur en om 18.30 uur.

Genomineerden Gouden K’s

Tijdens het Gala worden awards uitgereikt in 10 categorieën. Wie wint, is de keuze van de Ketnet-kijker: zij kunnen stemmen op 9 categorieën vanaf woensdag 15 december 12  uur tot en met dinsdag 21 december 20 uur. Voor het tweede jaar op rij zijn de categorieën genderneutraal. Eén categorie wordt de avond zelf gekozen en uitgereikt. Dit zijn de genomineerden. Klik op hun naam om meer te ontdekken.

Song:

 1. Rendez-Vous – Metejoor en Emma Heesters
 2. Vuurwerk – Camille 
 3. De wereld draait voor jou –  Regi ft. Niels Destadsbader
 4. Waterval – K3

Ketnet-serie: 

 1. Hoodie
 2. Meisjes
 3. De Hoppers 
 4. Gamekeepers

Familieprogramma:

 1. Belgium’s Got Talent
 2. De Container Cup 
 3. Thuis
 4. The Voice van Vlaanderen

Ketnet-programma:

 1. Karrewiet
 2. Surprise #LikeMe
 3. Ketnet Musical 
 4. Trefbal Royale

Acteur:

 1. Celine Verbeeck 
 2. Armin Mola
 3. Pommelien Thijs
 4. Maarten Cop

Artiest:

 1. Camille
 2. Regi
 3. Snelle
 4. Pommelien Thijs

TikTok-ster:

 1. Elias Verwilt
 2. Timon Verbeeck
 3. Steffi Mercie
 4. Jonatan Medart

YouTube-hit:

 1. Dylan Haegens
 2. Touzani
 3. Cemi
 4. Stien Edlund

Coole Ket:

 1. Laura Tesoro 
 2. Jelle Mels
 3. Naomi Janssens
 4. Nina Derwael

Stemmen

Wil jij je stem uitbrengen, klik dat hier. Laat je via onze social media weten naar wie jouw stem gaat?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 december 2021 /