GameKeepers (Ketnet) met Naomi Janssens en Andres Doise

Ketnet start volgende week met opnames van nieuwe fictiereeks GameKeepers. De hoofdrollen worden gespeeld door Naomi Janssens en Andres Doise, Door Van Boeckel, Jamie Sou, Manou Jue Cardoso, Antar Latifine, Mathias Mesmans en Jozefien Grossen. GameKeepers (van Studio 100) kun je najaar 2021 kijken op Ketnet.

GameKeepers

In de spannende, escapistische reeks GameKeepers moeten hoofdpersonages Sari (Naomi Janssens) en Mats (Andres Doise) elke aflevering een andere game uit het brein van GameMaster Cordelia winnen om de wereld te beschermen tegen groot onheil. 

Op VlaamsKijken delen we tv, serie en filmtips uit Vlaanderen én Nederland. Niet jouw ding? Ontdek meer streamtips dankzij Guidinc.

Verhaal

In GameKeepers volgen we de avonturen van Sari (Naomi Janssens) en Mats (Andres Doise). Zij wonen samen met een aantal andere studenten in Villa Forêt wonen. Daar vallen ze onder de hoede van de vreemde conciërge Jacob (Door Van Boeckel). Het groepje vrienden heeft het druk met schoolwerk en plezier maken. Sari en Mats hebben daarnaast ook een verpletterende verantwoordelijkheid.

Sari en Mats zijn de GameKeepers van Game Quest, een computerspel dat verborgen zit in de villa en telkens opnieuw gespeeld én gewonnen moet worden. Want als ze verliezen, breekt GameMaster Cordelia los uit het spel en kan ze haar kwade krachten op de echte wereld loslaten. Het duo moet elke keer alles op alles zetten en al hun talenten inzetten om te winnen. Ze krijgen daarbij de hulp van Lelia (Jamie Sou), die het computerspel van binnen en buiten kent. Het ultieme doel: alle missies tot een goed einde brengen en als echte helden het spel winnen.

Cast GameKeepers

De cast van GameKeepers bestaat uit jonge en talentvolle acteurs. Ketnet wil hen samen met Studio 100 graag de kans bieden om mee te werken aan deze grote fictieproductie. In deze serie zullen ook enkele meer ervaren acteurs en actrices een rol spelen. Zo wordt het personage Sari vertolkt door Naomi Janssens. Andres Doise speelt Mats. Door Van Boeckel is conciërge Jacob. Ook Jamie Sou (Lelia), Manou Jue Cardoso (Lizzy), Antar Latifine (Idris), Mathias Mesmans (Quinten) en Jozefien Grossen (Pepper) zien we terug in de reeks.

Acteurs en actrices van GameKeepers

Ben je nieuwsgierig naar waar je de acteurs en actrices uit de cast van GameKeepers van kent? We zetten het voor je op een rijtje.

  • Naomi Janssens ken je van haar rol in Campus 12. Hierin speelde ze Hanne Dubois. Ze was daarnaast te zien in de Ketnet Musical. En speelde Britt in D5R. Op dit moment speelt ze ook één van de belangrijke rollen in telenovelle Lisa.
  • Andres Doise speelde eerder mee in Café Derby en Schellebelle 1919.
  • Door Van Boeckel heeft al tal van verschillende rollen gespeeld. Misschien ken je hem wel uit Loezers, Kattenoog of uit oudere series als Drie mannen onder een dak en Chez Bompa Lawijt.
  • Jamie Sou was eerder te zien in 13 de musical en de musical June Foster.
  • Manou Jue Cardoso is in Nederland geen onbekende. Je kent haar van de Kids Top 20. Als Ilja uit Brugklas, maar ook uit De Ludwigs en de film First Kiss.
  • Antar Latifine is danser bij verschillende Studio 100 producties. Zo zag je hem recent nog in de K3 film – Dans van de Farao. Hij geeft daarnaast dansles.
  • Mathias Mesmans behoorde tot de jongeren die deelnamen aan Ketnet musical Unidamu.
  • Jozefien Grossen heeft ook een achtergrond in de musical wereld. Je zag haar in het ensemble van 40-45 en van Daens.

Foto: Ketnet.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

10 maart 2021 /