Mini Droids winnaar van Belgium’s Got Talent 2021 | Dit zijn alle finalisten

De Mini Droids zijn winnaar geworden van Belgium’s Got Talent 2021. Negen finalisten streden vanavond in de finale om de winst, maar in de prachtige liveshow vol met spectaculaire acts kon er maar één winnaar zijn: de Mini Droids van breakdancer Samuel (die zelf ook in de finale stond).

Mini Droids Winnaar Belgium’s Got Talent 2021

Het was lange tijd spannend; wie wint Belgium’s Got Talent 2021? Nu weten we het: de titel gaat naar de Mini Droids. Deze vier breakdancers verdienen als winnaar niet alleen de titel Belgium’s Got Talent 2021, maar ook nog eens de prijzenpot van €50.000.

Mini Droids

De Mini Droids zijn vier breakdancers van 11 – 13 jaar uit Antwerpen. Zij zorgen iedere keer voor een sprankelende choreografie, waarbij ze in de finale weer op de nostalgische toer gaan. Ze worden geoacht door de 34-jarige Samuel, die eveneens in de finale stond.

Finalisten Belgium’s Got Talent 2021

Maar hier kennis met de andere finalisten, die kans maakten om Belgium’s Got Talent 2021 te winnen.

  • Samuel (34 jaar uit Antwerpen): Breakdancer Samuel is de fiere coach van de Mini Droids. Daarnaast doet hij zelf ook mee aan Belgium’s Got Talent 2021. Hij danst op een nummer dat gekozen werd door een wel heel speciaal persoon in zijn leven: zijn mama.
  • Jonas (17 jaar uit Liedekerke): De 17- jarige Jonas droomt ervan om de allereerste goochelaar te zijn die Belgium’s Got Talent wint. Hij combineert voor zijn finale act zijn twee ultieme passies: goochelen en Lego
  • Made2Move (11 – 44 jaar uit Wetteren): De dansers van Made2Move dromen van internationale podia en willen choreo’s maken voor wereldsterren als Beyoncé. De finale van Belgium’s Got Talent hebben ze in ieder geval gehaald. De groep solliciteert met een explosieve dans om op de Super Bowl te dansen. 
  • Denis (12 jaar uit Herent): de jury liet de Extra Golden Buzzer knallen voor deze ijsschaatser. Denis haalde tijdens de halve finale zijn cello boven, maar switcht voor de finale van Belgium’s Got Talent van klassiek naar rock op zijn ijsschaatsen. 
  • Zoe Bizoe (32 jaar uit Gent): Deze dame is Burlesque artieste. Zij komt tijdens haar burlesque-act in een unieke ballonnenwereld terecht
  • De Zandmuze (Colette, 63 uit Brasschaat):  Colette brengt met haar zandkunst een Griekse mythe tot leven. 
  • Youssef (27 jaar uit Brussel): Straatmuzikant Youssef wil de kijkers thuis omver blazen met een episch nummer en zijn bijzondere stem. 
  • Julie & Wout (11 jaar uit Izegem): Deze jonge dansers hebben het laatste finaleticket gewonnen, dankzij de VTM-kijkers. Zij halen alles uit de kast met een nieuwe choreografie en dansen op de muziek van hun favoriete film. 
Wie wordt winnaar van Belgium's Got Talent 2021 | Dit zijn de finalisten
Dit zijn de finalisten van Belgium’s Got Talent 2021

En we kijken even terug…

Finale

Het is tijd voor de grote apotheose van Belgium’s Got Talent 2021; het is tijd voor de live finale. De Mini Droids, Jonas, Denis, Zoe Bizoe en Youssef kregen de stem van de jury. Samuel, Made2Move, De Zandmuze en Julie & Wout werden door de kijkers naar de finale gestuurd. Voor de laatste keer schudden de 9 finalisten een gloednieuwe act uit hun mouw en proberen ze de kijker te overtuigen. Het is alles of niets en de inzet is torenhoog. Wie wordt de opvolger van Benjamin Ceyssens? Wie wordt de winnaar van het zevende seizoen van Belgium’s Got Talent.

Rode Neuzen Dag

Tijdens de finale van Belgium’s Got Talent zorgt Rode Neuzen Dag voor een verrassing met een spectaculaire act. Ze krijgen daarvoor de hulp van twee special guests die geen onbekenden zijn… Zouden dat de Vliegende Bompa’s zijn, want die hebben we niet meer gezien na hun optreden waarmee ze zo scoorden. Kijkers kunnen bovendien gedurende de hele live finale stemmen op hun favoriete act via een sms naar 6677 of via vtm.be. De volledige opbrengst van de sms-voting gaat integraal naar Rode Neuzen Dag. De goeddoelactie van VTM, HLN, Qmusic en Belfius wil jongeren helpen om zich goed in hun vel te voelen. Met de opbrengsten van alle acties worden leerkrachten opgeleid tot Sidekick Sam. 

Foto: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 november 2021 /