Soufiane Touzani maakt nieuwe afleveringen Tiki Taka Touzani

Soufiane Touzani heeft acht nieuwe afleveringen gemaakt van Tiki Taka Touzani. In de eerste aflevering zijn Noa Lang en Joshua Zirkzee te gast. In de tweede aflevering staan Patrick Kluivert en zijn zoon Shane centraal. Je kunt de nieuwe afleveringen van Tiki Taka Touzani iedere maandag om 22.20 uur op NPO3 bij de NTR kijken.

Noa Lang en Joshua Zirkzee

Soufiane begint in België, waar twee Nederlandse profvoetballers momenteel de show stelen. Dat zijn Noa Lang en Joshua Zirkzee. Noa Lang is de spraakmakende vleugelspeler, die zijn carrière begon bij Ajax en nu bij Club Brugge speelt. Joshua Zirkzee speelt bij Anderlecht. Hij komt uit de jeugd van Feyenoord en speelde vervolgens bij FC Bayeren München, die hem vaak verhuurden. Nu zit hij goed bij Anderlecht. Zowel Noa Lang als Joshua Zirkzee valle niet alleen op in België; maar ook een oranje shirt staat ze goed.

Patrick en Shane Kluivert

In de tweede aflevering ontmoet Soufiane Touzani oud-topvoetballer Patrick Kluivert en zijn talentvolle zoon Shane. De 14-jarige Shane Kluivert komt nu uit voor de jeugd van FC Barcelona. Hij is niet alleen een succesvolle voetballer; hij heeft op jonge leeftijd ook al de nodige (online) successen geboekt. Wist je bijvoorbeeld dat Shane Kluivert kookboeken heeft uitgebracht? Vader Patrick Kluivert maakte furore met Ajax en heeft net als zijn zoon Shane ook voor FC Barelona gespeeld. Hij is nu (ad interim) bondscoach van Curaçao.

Foto: NTR – Soufiane Touzani

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

18 oktober 2021 /