Soufiane Touzani maakt nieuwe afleveringen Tiki Taka Touzani

Soufiane Touzani heeft acht nieuwe afleveringen gemaakt van Tiki Taka Touzani. In de eerste aflevering zijn Noa Lang en Joshua Zirkzee te gast. In de tweede aflevering staan Patrick Kluivert en zijn zoon Shane centraal. Je kunt de nieuwe afleveringen van Tiki Taka Touzani iedere maandag om 22.20 uur op NPO3 bij de NTR kijken.

Noa Lang en Joshua Zirkzee

Soufiane begint in België, waar twee Nederlandse profvoetballers momenteel de show stelen. Dat zijn Noa Lang en Joshua Zirkzee. Noa Lang is de spraakmakende vleugelspeler, die zijn carrière begon bij Ajax en nu bij Club Brugge speelt. Joshua Zirkzee speelt bij Anderlecht. Hij komt uit de jeugd van Feyenoord en speelde vervolgens bij FC Bayeren München, die hem vaak verhuurden. Nu zit hij goed bij Anderlecht. Zowel Noa Lang als Joshua Zirkzee valle niet alleen op in België; maar ook een oranje shirt staat ze goed.

Patrick en Shane Kluivert

In de tweede aflevering ontmoet Soufiane Touzani oud-topvoetballer Patrick Kluivert en zijn talentvolle zoon Shane. De 14-jarige Shane Kluivert komt nu uit voor de jeugd van FC Barcelona. Hij is niet alleen een succesvolle voetballer; hij heeft op jonge leeftijd ook al de nodige (online) successen geboekt. Wist je bijvoorbeeld dat Shane Kluivert kookboeken heeft uitgebracht? Vader Patrick Kluivert maakte furore met Ajax en heeft net als zijn zoon Shane ook voor FC Barelona gespeeld. Hij is nu (ad interim) bondscoach van Curaçao.

Foto: NTR – Soufiane Touzani

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 oktober 2021 /