Grace Khuabi winnaar The Voice van Vlaanderen 2021

Grace Khuabi mag zich de winnaar noemen van The Voice van Vlaanderen 2021. In de finale won zij van Simon Van Cant, Robin Crauwels, Joke Verhulst en Nanou Nys. De winnares van The Voice van Vlaanderen 2021 behoort tot het team van Natalia. Voor Natalia is het de eerste keer dat één van haar kandidaten met de winst naar huis gaat. Lees hier alles over de winnares van The Voice van Vlaanderen 2021 en de andere finalisten.

Winnaar The Voice van Vlaanderen 2021

Grace Khuabi heeft The Voice van Vlaanderen 2021 gewonnen! Deze zangeres uit het team van Natalia werd in onze Facebook-groep al genoemd als favoriet. Ze nam het op tegen Simon Van Cant en Robin Crauwels. Joke Verhulst en Nanou Nys vielen eerder tijdens de avond af. Met deze overwinning sleept Grace Khuabi een platencontract én 25.000 euro in de wacht.

Grace Khuabi

Grace Khuabi (18, Sint-Niklaas) komt uit een muzikale familie. Haar ouders zaten in een koor en zelf houdt ze van zingen en dansen en speelt ze viool. In de finale van The Voice kiest Grace Khuabi voor On The Floor van Jennifer Lopez ft. Pitbull. Als laatste nummer zong ze Tous Les Mêmes van Stromae. Ze behoort tot het team van Natalia. Grace Khuabi mag zich nu dus de winnaar noemen van The Voice van Vlaanderen 2021.

Finale The Voice van Vlaanderen 2021

Grace Khuabi, Simon Van Cant, Robin Crauwels, Joke Verhulst en Nanou Nys staan in de finale van The Voice van Vlaanderen 2021. De stembanden zijn gesmeerd, outfits ‘on point’ en hun coaches zitten klaar om te supporteren vanaf de zijlijn. Althans… In het geval van coach Niels Destadsbader betekent dit dat hij vanuit huis en een videoverbinding erbij is. De coach van Nanou Nys heeft corona. Tja, en Laura Tesoro en Tourist LeMC hebben natuurlijk geen pupillen meer in de finale. Zij moesten vorige week afscheid nemen van hun laatste deelnemers. Gaat de winst van The Voice 2021 naar Team Koen (met Joke Verhulst en Robin Crauwels), Team Natalia (met Simon Van Cant en Grace Khuabi) of toch Team Niels (met Nanou Nys)?

Hier lees je alles over de vijftien deelnemers, die in 2021 in de liveshows optraden van The Voice van Vlaanderen. Ontdekken wie er in 2021 allemaal een poging waagden? Hier alles over de kandidaten van The Voice 2021.

Wie wordt The Voice 2021?

Wie van deze vijf steekt vrijdag 25.000 euro op zak en mag een eigen single opnemen? Als opener van formaat pakken de vijf finalisten nu vrijdag voor het eerst samen het podium met Someone To You van Banners. Nadien zetten ze met een individuele song alles op alles om de kijkers thuis te overtuigen en wordt het groepje herleid van 5 naar 3. Tijdens de superfinale is het aan de overige talenten om kijkend Vlaanderen een laatste keer te overtuigen met een zelfgekozen best of-nummer uit de wedstrijd. Degene die dan de meeste stemmen verzamelt van het publiek, wordt uiteindelijk dé Voice. 

Marco Borsato en Metejoor

De vijf finalisten zijn niet de enige toppers die in actie komen op vrijdag. Niemand minder dan Nederlander Marco Borsato gooit alle remmen los met zijn single Hef Je Glas, het nummer dat hij samen met Rolf Sanchez en John Ewbank uitbracht. Nog meer talent is er met Metejoor en de Nederlandse Babet die samen hun hit 1 Op Een Miljoen brengen. 

Finalisten The Voice van Vlaanderen 2021

Wil je meer weten over de overige finalisten van The Voice van Vlaanderen 2021? Maak hieronder dan kennis met Simon Van Cant, Robin Crauwels, Joke Verhulst en Nanou Nys. Je ontdekt meteen welk nummers ze hebben gezonden tijdens de finale.

Simon Van Cant

Simon Van Cant (27, Brasschaat) zien we ook in Team Natalia. Muziek is zijn grote passie en het is zijn grote droom om ooit op tour te gaan met een band. Hij heeft volgens zijn vrienden een zachte stem die meteen binnenkomt. In de finale zingt hij Always Remember Us This Way van Lady Gaga. En als laatste nummer koos Simon Van Cant voor Old Town Road van Lil Nas X.

Robin Crauwels

In team Koen maken we kennis met Robin Crauwels (19) uit Lier. Hij heeft twee passies: zingen en piano spelen. Je hoorde hem twee jaar geleden bij MNM Rising Star. Daar was hij één van de drie finalisten. Robin Crauwels speelt nog maar twee jaar piano, maar begeleidde zichzelf in de Blind Auditions op het nummer I Love You van Billie Eilish. In de finale kiest hij voor Drivers License van Olivia Rodrigo. Als laatste nummer koos Robin Crauwels voor Peaches van Justin Bieber ft. Daniel Caesar, Giveon.

Joke Verhulst

Koen Wauters heet met Joke Verhulst een tweede topper in de finale van The Voice van Vlaanderen 2021. Deze 20-jarige zangeres uit Aalst droomt van een optreden op Werchter. Joke Verhulst is één van de presentatoren van Stoorzender, de radiozender in Aalst waaraan jongeren zich in coronatijden konden optrekken. In de finale kiest ze voor Impossible van Nothing But Thieves. Helaas viel ze daarna af en mocht ze Wasting My Young Years van London Grammar – het nummer dat ze ook zong tijdens de eerste Blind Auditions – niet meer vertolken.

Nanou Nys

Niels Destadsbader heeft met Nanou Nys een topper in Team Niels. Deze 23-jarige zangeres uit Sint-Katelijne-Waver heeft de muziekmicrobe te pakken gekregen via haar papa’s kant. De laatste jaren maakt Nanou Nys samen muziek met haar papa als straatmuzikanten. We maakte kennis met haar toen ze tijdens de Blind Auditions I’m Not The Only One van Sam Smith zong. In de finale zingt zij All I Know So Far van Pink.

Foto: VTM.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 mei 2021 /