Q-Pop 2023 op tv kijken bij VTM met optredens van deze artiesten

Q-Pop 2023 gemist tijdens de jaarwisseling? Op zondag 7 januari kun je van 22.55 tot 00.55 uur de show terugkijken. Tel (een weekje later weer) samen met Q-POP af naar 2024 en zet het nieuwe jaar dansend in met optredens van artiesten als Pommelien Thijs, Regi James Blunt, Camille, Metejoor en Aaron Blommaert.

Q-Pop 2023

Een muzikaal feest vol glitter, glamour en de grootste Q-hits die live op het podium worden gebracht; dat is Q-Pop 2023. Zowel nationale als internationale sterren kwamen op 9 december samen in het Sportpaleis Antwerpen. Ontdek hier meer over de artiesten die optredens hebben verzorgd tijdens G-Pop 2023.

Q-Pop 2023 line-up

De artiesten van Q-Pop 2023 waren niet de minste. Denk aan internationale namen als James Blunt, Teddy Swims en Craig David, maar ook aan de Nederlanders Snelle en Emma Heesters. En laten we ook niet vergeten dat de Vlaamse toppers zelf ook over de grens steeds succesvoller zijn. Zo zijn Pommelien Thijs, Aaron Blommaert, Metejoor *, Maksim Stojanac, Berre, Maxime, Gustaph, Camille Dhont en Regi van de partij.

Artiesten

Daar zitten natuurlijk heel veel artiesten bij die 2023 kleur gaven. Een paar over wie we op VlaamsKijken uitgebreider schreven, zetten we in het zonnetje.

Pommelien Thijs

Pommelien Thijs* heeft tijden Q-Pop 2023 de Qmusic Award voor Hit van het Jaar Nationaal in de wacht gesleept. De Q-luisteraars en jury verkozen Erop of Eronder tot hun favoriete nummer van een Belgische artiest. Nadat Q-dj’s en showhosts Maarten & Dorothee de award overhandigde, feliciteerde de 102-jarige overgrootmoeder van Pommelien haar achterkleindochter met een ontroerende videoboodschap. Vervolgens zette Pommelien het Sportpaleis in vuur en vlam en bedankte ze de duizenden aanwezige muziekliefhebbers met haar hits ‘Ongewoon’, ‘Wat Een Idee’ en haar nieuwe single ‘Medeplichtig’. En natuurlijk liet ze ook haar winnende hit ‘Erop of Eronder’ live op het Sportpaleis los. 

Het is sowieso het jaar van Pommelien Thijs. In 2023 zagen we haar in het laatste seizoen van #LikeMe, maar ook in de nieuwe serie Knokke Off (waar een tweede seizoen van komt) en je zag haar als coach van de winnaar van The Voice Kids.

Laura Tesoro zingt Flowers van Miley Cyrus

Pommelien is niet de enige artiest die een felbegeerde Qmusic Award in de wacht sleepte. Zij krijgt goed gezelschap van Miley Cyrus, die voor haar monsterhit Flowers in de bloemetjes werd gezet met een Qmusic Award voor Hit van het Jaar Internationaal. De wereldster kon jammer genoeg niet afzakken naar het Sportpaleis, maar niemand minder dan special guest Laura Tesoro trakteerde de aanwezige toeschouwers op een prachtige versie van Flowers. Laura Tesoro zagen we dit jaar bijvoorbeeld op tv met Starstruck, Het Jachtseizoen en ze maakte veel indruk in  Special Forces Wie Durft Wint. In het nieuwe jaar zien we haar als een van de deelnemers in Liefde voor Muziek 2024

Q-Pop 2023 kijken op tv

Q-Pop 2023 is te kijken op zondag 7 januari 2024 op VTM van 22.55 tot 00.55 uur. Je kunt de show ook terugkijken via VTM GO. Tijdens de nieuwjaarsnacht kon je aansluitend genieten van The Masked Singer in concert. Of deze ook nog in herhaling wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Natuurlijk deel ik het als ik meer weet.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2023 /