Metejoor documentaire: Met De Joris (van Rossem) op Streamz

De Metejoor documentaire Met De Joris – aflevering de weg naar Metejoor – is vanavond dinsdag 5 september 2023 – om 21.40 uur op VTM te kijken. De complete documentaire over Joris van Rossem aka Metejoor is te kijken op Streamz. Ontdek hier alles over de docu-reeks Met De Joris, die vier afleveringen telt. Recent leerden we Metejoor al iets beter kennen in Liefde voor Muziek 2023.

Update: dit bericht verscheen 30 mei op VlaamsKijken. Ik heb het bijgewerkt op 5 september 2023, omdat de Metejoor documentaire vanavond bij VTM op tv komt.

Metejoor / Joris Van Rossem

Joris Van Rossem, een enthousiaste leerkracht uit Vosselaar, hing zijn faalangst aan de haak en sloeg in 2021 een nieuwe weg in. Hij koos fulltime voor het artiestenleven en trok de schoolpoort achter zich dicht. Met de artiestennaam Metejoor* waagde hij zich aan de grote sprong. Stap voor stap en op zijn eigen tempo timmert hij sindsdien aan zijn eigen weg samen met producer en manager Hans Francken. Een weg waarin Metejoor uitgroeide tot een van de populairste artiesten van het moment. En niet alleen in Vlaanderen, maar ook in Nederland breekt hij door.

Recent leerden we Metejoor / Joris Van Rossem al beter kennen in Liefde voor muziek 2023: Metejoor (Joris van Rossem). Daarnaast zal hij te gast zijn in James de Musical seizoen 3.

Documentaire Met de Joris

Alles werd vastgelegd in de vierdelige documentaire Met De Joris. In Met De Joris vertelt Metejoor open en eerlijk over het leven dat hij nu leidt, zowel op het podium als ernaast. Joris en Hans vertellen over hun lange zoektocht naar het juiste liedje en hoe alle puzzelstukken uiteindelijk op zijn plaats vallen bij 1 op een Miljoen. We volgen Metejoor op zijn veroveringstocht door Vlaanderen en Nederland. Van de kleinste podia tot de grootste concerten.

Emma Heesters en Snelle

We zien het ontstaan nummer 1-hits zoals Rendez-vous met Emma Heesters en Kijk ons Nou met Snelle* (die zelf ook een documentaire heeft). De twee Nederlandse supersterren vertellen in de documentaire over hun samenwerking met Joris. Ook enkele mensen die hem nauw aan het hart liggen, komen aan het woord, waaronder zijn ouders, zus Lisa Van Rossem en zijn manager Hans Francken. Een uniek verhaal over groei, doorzettingsvermogen en véél liefde voor muziek.

Metejoor documentaire kijken

De nieuwe Streamz Original Met de Joris (een documentaire over Metejoor / Joris van Rossem) is sinds 27 mei 2023 exclusief te kijken op Streamz. Op dinsdag 5 september kun je om 21.40 uur kijken naar de aflevering Met de Joris – de weg naar Metejoor op VTM en VTM Go. Of en zo ja, wanneer de andere drie afleveringen worden uitgezonden, is mij nog niet bekend. We delen het als we meer weten. Je kunt Metejoor binnenkort wel weer op VTM zien als coach in The Voice Kids.

Documentaire Metejoor in Nederland kijken?

Of de Metejoor documentaire in Nederland te kijken zal zijn in de toekomst, is nog niet duidelijk. Aangezien hij hier natuurlijk ook bekend is, zou het kunnen zijn dat Videoland ‘m overneemt. Streamz in Nederland kijken, is namelijk lastig. De aflevering die VTM toont, is mogelijk wel te kijken via VTM GO. Via de voorgaande link ontdek je hoe je daar in Nederland gebruik van maakt.

Foto: Lecter Media

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

5 september 2023 /