Aaron Blommaert: Tovenaar The Masked Singer België 2023

Aaron Blommaert is The Tovenaar in The Masked Singer België 2023. Twaalf weken lang liet hij zijn magie los op Vlaanderen en als kers op de taart werd Tovenaar Aaron Blommaert ook nog eens uitgeroepen tot grote winnaar van The Masked Singer 2023. Hij stond in de finale samen met Champignon (Miguel Wiels) en Raaf (Coely). Ontdek hier meer over hoe Tovenaar Aaron Blommaert The Masked Singer 2023 in België heeft ervaren.

Ontdek hier alles over deelnemers The Masked Singer seizoen 3. We hebben daarnaast ook nog een cadeautip voor The Masked Singer fans.

Tovenaar Aaron Blommaert winnaar

Het vermoeden van vele speurders werd bevestigd toen Aaron Blommaert van achter het masker verscheen. Hij imponeerde telkens weer met zijn magische stem en straffe performances. “Hoe het voelt om The Masked Singer te winnen? Vraag me dat volgende week nog eens”, klinkt het bij een verwonderde Aaron Blommaert / Tovenaar. “De winnaar van het derde seizoen… als ik het uitspreek, kan ik het nog altijd niet geloven!”

Aaron Blommaert: Tovenaar

In Behind The Mask op VTM GO is te zien hoe de magie van het Tovenaars-pak al van bij de eerste kennismaking overvloeide op Aaron. “Ik ben een grote fan van Marvel, Harry Potter, Lord Of The Rings… Allemaal verhalen over iets miraculeus of magisch. Dat doet iets met mij. Als kind wou ik ook dat personage zijn, dus dit is een match made in heaven. Het kleine jongetje in mij was heel blij.”

Stress

Bij de eerste show sloegen de zenuwen toe voor Aaron Blommaert. “Dat was denk ik het grootste stressgehalte dat ik ooit in mijn leven heb gehad”, klinkt het. “Als ik naar vorige seizoenen keek, dacht ik: waar zagen die over? Maar nu sta ik hier zelf en denk ik: damn, het is zwaarder dan ik dacht.”

Aaron Blommaert

Je kent Aaron Blommaert als acteur, presentator, radio-dj én zanger. Hij is al van jongs af aan gepassioneerd door muziek.  In 2014 al speelde hij mee in de Ketnet musical Kadanza. In 2015 nam hij deel aan The Voice Kids. Aaron Blommaert maakte bovendien deel uit van de boysband BOBBY. Als acteur kun je hem kennen van 4eVer en de laatste tijd natuurlijk als Raven in Familie. Hij is daarnaast de presentator van het nieuwe Tien Om Te Zien.

Behind The Mask kijken

Behind The Mask is op VTM Go te kijken. Iedere keer zie je direct na de aflevering van The Masked Singer het verhaal van de ontmaskerde deelnemer. Op vrijdag om 18.20 uur zie je deze aflevering op tv. Zo leren we alle deelnemers aan The Masked Singer seizoen 3 weer wat beter kennen. Wil je vanuit Nederland of een ander land kijken en geeft-ie aan dat het niet mag vanuit jouw locatie, zorg dan voor een VPN Verbinding*, die je op België zet. Wil je alles over het derde seizoen van The Masked Singer weten, klik dan op de voorgaande link.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 april 2023 /