Regi The Return met Linda Mertens (van Milk Inc.) op tv kijken

Regi in het Sportpaleis: The Return is zondag 24 december om 21.30 uur nogmaals te kijken bij VTM2 en VTM GO. Tijdens dit concert van Regi in het sportpaleis maakte zijn Milk Inc. collega Linda Mertens haar legendarische comeback en hoorden we Regi’s grootste monsterhits in een spectaculaire show. Ontdek hier meer over de comeback van Linda Mertens (Milk Inc) en alle andere artiesten die optreden tijdens The Return van Regi.

Auteur Patricia de Ryck heeft dit bericht van 4 november bijgewerkt op 24 december 2023, omdat het Regi The Return concert opnieuw wordt uitgezonden op VTM2.

Regi: The Return mét Linda Mertens

She’s back. En hoe. In een kolkend Sportpaleis stond Linda Mertens afgelopen weekend tot grote euforie van alle fans weer aan de zijde van Regi * tijdens zijn concert The Return. Wie de emotionele en nu al legendarische comeback van Linda miste, herbeleeft The Return bij VTM2 en VTM GO vanop de eerste rij.

Milk Inc bij Regi The Return

Linda Mertens vormde in het verleden samen met Regi Milk Inc. Zij verdween in 2017 uit de spotlights, nadat haar dochtertje Lio van 2,5 overleed aan een zeldzame kanker. In 2014 nam Milk Inc. * al een pauze door de zwangerschapsrust van Linda Mertens. Tijdens Regi The Return stonden Regi en Linda dus eindelijk weer samen op het podium. Iets waar fans al lang op hadden gewacht.

Meer over Milk Inc. in Belpop 2023.

Milk Inc. in het Sportpaleis

In navolging van de comeback van Linda Mertens staan er nu ook nieuwe Milk Inc. concerten in het Sportpaleis Antwerpen op de planning. Er zijn al shows op 2, 8, 9 en 10 november. En op 18 en 19 oktober zijn daar ook nog eens twee concerten bijgekomen. Ze waren allemaal in een mum van een tijd uitverkocht.

Terug naar het concert van Regi in het Sportpaleis 2023:

Artiesten Regi The Return

Linda’s langverhoopte terugkeer naar het podium was ongetwijfeld dé grote verrassing in Regi’s spectaculaire liveshow met al zijn monsterhits, een indrukwekkende lichtshow en een overdosis vuurwerk. Maar er kwamen nog veel meer artiesten optreden. Zo daalt popprinses Camille – die vanaf 5 januari 2024 haar eigen telenovelle Milo heeft – uit het dak neer om het er daarna af te blazen en maken andere leden van de Regi Family het gigantische feest compleet. Terwijl Maxine het Sportpaleis inpakt en Jaap Reesema het in vuur en vlam zet, zorgen Regi Academy-winnaars Pauline, Arno en Melanie voor vuurwerk.

Regi The Return op tv kijken

Wil je Regi The Return op tv kijken, dan kan dat op zondag 24 december 2023 om 21.30 uur op VTM2. De show is ook terug te kijken op VTM GO. Wist je dat je daar ook de concerten van Regi uit 2021 en 2022 kunt terugkijken. Lees onze berichten over die concerten van Regi in het Sportpaleis:

Foto: VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 december 2023 /