The Masked Singer concert Sportpaleis 2023 op tv kijken

The Masked Singer Concert 2023 is tijdens de jaarwisseling op 1 januari 2024 om 00.45 uur bij VTM te kijken. Het concert staat ook al op VTM GO. Kijk naar optredens van de favorieten uit de afgelopen twee seizoenen én zie karakters uit The Masked Singer 2023 in België op het podium. Ontdek in dit artikel alles over de line-up van The Masked Singer in Concert 2023; over de optredens van bekende artiesten én hoe je aan tickets kunt komen. Daarnaast lees je ook meer over The Masked Singer in Concert 2024.

Dit bericht verscheen voor het eerst online op 16 december 2022; op 8 maart 2023 is er een update geweest met daarbij de toevoeging over optredens en artiesten tijdens The Masked Singer in Concert. En de aankondiging van de middagshow! Auteur Patricia de Ryck heeft het artikel bijgewerkt op zondag 31 december 2023, omdat het concert tijdens de jaarwisseling op tv komt. Op de hoogte blijven van The Masked Singer 2024 volg dan via InstagramWhatsApp,Facebook-groep én/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Line-up The Masked Singer in Concert

Jens Dendoncker is niet alleen host van het tv-programma, maar ook presentator van The Masked Singer in Concert. Natuurlijk hebben we ook de complete line-up voor je. De komst van Wolf, Miss Poes, Koningin en Ridder uit de vorige seizoenen en Leeuw, Skiwi, Hippo en Foxy Lady uit seizoen 2023 was al bevestigd. Daar komen nu ook Duiker en Konijn én Tovenaar, Vlinder, Raaf, Minotaurus, Mummie en Champignon bij. Maar liefst zestien Masked Singers zullen dus in het Sportpaleis nog eens de performance van hun leven geven. Met deze nieuwe namen is de volledige line-up bekend en belooft The Masked Siger in Concert spektakel voor jong en oud.

Heb jij Masked Singer posterboek al?

Optredens

Welke bekende artiesten er dan gaan optreden? Wolf, Miss Poes, Koningin en Ridder zijn natuurlijk Kevin Janssens, Camille Dhont, Sandra Kim en Loredana. Ook de Duiker en Konijn zagen we in eerdere seizoenen; dat zijn Gio Kemper en Conner Rousseau. Verder zien we uit het huidige seizoen Leeuw, Skiwi, Hippo, Foxy Lady, Tovenaar, Vlinder, Raaf, Minotaurus, Mummie en Champignon. Ook daar zijn inmiddels al een aantal sterren van ontmaskerd, namelijk Herman Verbruggen (Skiwi) en Anouk Matton (Vlinder).

Artiesten

Maar wie de artiesten zijn die schuilgaan onder de pakken van Leeuw, Hippo, Foxy Lady, Tovenaar, Raaf, Minotaurus, Mummie en Champignon wisten ten tijde van het concert nog niet. Sterker nog: er zullen tijdens The Masked Singer in concert nog artiesten optreden, waarvan we pas later ontdekken wie het zijn. Nauwelijks twee weken voor de grote Masked Singer-finale worden er namelijk nog meer tips gegeven, die je alleen tijdens de concerten te horen krijgt. Ben je toch nieuwsgierig, maar heb je The Masked Singer België in 2023 niet op tv gevolgd, dan lees je hier alles over de ontmaskerde deelnemers en de winnaar van het seizoen 2023.

The Masked Singer Concert 2023

Er treden dus zestien Masked Singers op tijdens dit unieke concert. Het publiek wordt getrakteerd op iconische songs, verrassende mash-ups, unieke duetten en nooit eerder vrijgegeven tips. Want ook in het Sportpaleis wordt de guessing game verder gespeeld.

The Masked Singer Concert op tv kijken

Wil je The Masked Singer Concert op tv kijken, dan kan dit tijdens de jaarwisseling. Op 1 januari om 00.45 uur zendt VTM de show nogmaals uit. Wil je niet op dat moment wachten, dan kun je via VTM GO het concert al terugkijken.

Maar we hebben ook meer nieuws over The Masked Singer 2024

The Masked Singer 2024

We weten in ieder geval dat er een nieuw seizoen van The Masked Singer aankomt in 2024. Sterker nog de kijkers konden daar hun bijdrage aan leveren. De opdracht: ontwerp kostuums voor het nieuwe seizoen… Een officiële datum voor de aftrap is er nog niet gegeven, maar we verwachten dat weer in het voorjaar. Natuurlijk delen we dat via onze onderstaande social media.

The Masked Singer Concert 2024

In België is er nog geen The Masked Singer concert in 2024 aangekondigd. In Nederland wel. Daar vindt op oudejaarsavond de finale plaats van het vierde seizoen. En op 11 mei 2024 wordt de eerste editie georganiseerd van The Masked Singer Live in Rotterdam Ahoy. Er zijn die dag zelfs twee shows.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

31 december 2023 /